Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
savjeti stručnjaka

Zavedite ga pravom šminkom i osjećajte se dobro

šminka
Foto: Thinkstock
08.03.2014.
u 18:33

Stručnjaci za make up kažu da pravi “seksepilni” proizvodi posjeduju nekoliko zajedničkih karakteristika

Stručnjaci za make up kažu da pravi “seksepilni” proizvodi posjeduju nekoliko zajedničkih karakteristika. Prije svega, njihova upotreba ne sugerira samo seksualnost već je imitira - rumeni obrazi, razbarušena kosa, nejednak ruž za usne. Drugo, zbog pravih proizvoda ćete se osjećati podjednako dobro kao što izgledate.

Usne

Na vrhuncu seksualnog uzbuđenja, usne se prirodno zarumene. Tu boju možete reproducirati nanošenjem tekućeg ruža, koji kreira uvjerljivije i prirodnije efekte od debelog sloja klasičnog ruža.

Oči

Zamagljen pogled odražava loše ponašanje, ali na dobar način. Nanesite tamnu olovku za oči a onda prstom ili četkicom “smekšajte” rubove kapka - naročito ispod donjih trepavica.

Kosa

Gusta, sjajna kosa je vrlo seksi ali pjene, gelovi ili kreme za styling, kao i “oblaci” laka za kosu nisu. Velike količine ovih preparata samo će spustiti kosu umjesto da je zbog njih laka i lepršava. Za punoću vlasi, nanesite malo sredstva za uvećanje volumena pri korijenu, a na krajeve stavite serum za veći sjaj.

Tijelo

Preplanula koža u koju je utrljano mirisno ulje ili losion oduvijek je djelovala vrlo provokativno na muškarce. Zato, namažite tijelo hidratantnim mlijekom koje sadrži svjetlucave čestice.

Obrazi

Razmišljajte o ružičastom ili brončanom rumenilu. Rumeni obrazi ubrzavaju krvotoka preplanula koža djeluje još seksepilnije kada na njoj nema oštećenja od sunca.

Nokti

Nokti bez laka (ili namazani svijetlim, “nježnim” nijansama) možda djeluju čistije i urednije, ali u igri zavođenja najjači efekt izazivaju oni crvene boje. Ipak, nokti trebaju biti kratki i savršeno uredni.

Trepavice

Guste trepavice su neizostavna “stavka” seksi repertoara. Upravo zbog toga, sve je više žena koje odlučuju ugraditi semipermanentne ekstenzije. Traju od četiri do šest tjedana i otporne su na vodu (umivanje, tuširanje, kupanje u bazenu).

>>Lijepo našminkane oči možete imati čak i ako su osjetljive

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije