Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njega lica

Hidratizirajte kožu lica i preko noći!

Žena čisti lice
Foto: Thinkstock
19.04.2014.
u 17:15

Kada je vani zima, i ključno je paliti radijatore preko dana i noći, zrak u vašoj spavaćoj sobi će postati suši od baruta. Poslije noći provedene u takvoj prostoriji, isto će se dogoditi sa vašom kožom...

Kada je vani zima, i ključno je paliti radijatore preko dana i noći, zrak u vašoj spavaćoj sobi će postati suši od baruta. Poslije noći provedene u takvoj prostoriji, isto će se dogoditi sa vašom kožom.Noć je period kada možete dobro namazati kožu bez straha da će se određena količina kreme skinuti. Na noge, ruke, stopala i ruke nanesite losion za tijelo, pola sata prije odlaska u krevet.

Pored toga, poželjni su i ciljani tretmani: da bi “popravili ispucalu kožu na rukama, prije spavanja premažite ruke vazelinom, a zatim stavite pamučne rukavice. Ukoliko 50 puta dnevno perete ruke, morate znatno više voditi računa njihovoj koži. Ali, zahvaljujući ovom tretmanu, ujutro će vaša koža bit meka kao bebina. Ukoliko instalirate ionizator, nećete se osjećati kao da ste u Sahari.Kupite po jedan za svaku prostoriju u kojoj provodite veći dio dana.

Foto: pixabay

>>Za pravilnu brigu o koži bitno je da ne preskačete ova 3 koraka

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije