Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
one znaju

4 beauty trika iz backstagea koje svaka žena želi znati

šminkanje make up
Foto: Shutterstock
23.07.2014.
u 17:30

Trčanje s jedne revije na drugu, često šminkanje i skidanje make-upa može oštetiti kožu, oduzeti joj sjaj i izazvati preosjetljivost na preparate

1. Nježne boje sjenila su in

U pitanju je smokey eye verzija make-upa u kojoj ćete sjenilo boje dima zamijeniti pastelnim bojama. Prvo izvucite liniju crnom olovkom uzduž ruba gornjeg kapka i nanesite malo zlatnog, svjetlucavog sjenila u unutrašnji kut oka. Potom nanesite svijetloplavo ili ljubičasto sjenilo uz rub donjeg kapka, kao i od gornjeg ruba kapka do nešto malo iznad pregiba i dobro ga utrljajte. Završite šminkanje slojem crne maskare.

2. Odmorna i svježa koža

Trčanje s jedne revije na drugu, često šminkanje i skidanje make-upa može oštetiti kožu, oduzeti joj sjaj i izazvati preosjetljivost na preparate. To je problem koji ne prijeti samo manekenkama nego i običnim ženama. Rješenje: hidratantna podloga za šminku, krema (ili melem) za intenzivnu hidrataciju. Upotrebljavajte ih kao podlogu za šminku – nanesite jedan sloj i pričekajte da ga koža potpuno upije. Iste rezultate možete postići i tankim slojem vazelina.

3. Narančasta

Ova boja uvijek djeluje osvježavajuće na licu – samo morate izabrati između ruža i rumenila. Većina vizažista smatra da je rumenilo ove boje efektnije i prirodnije od ruža. Dakle, prstom nanesite malo rumenila u kremi na jagodice obraza i ravnomjerno ga utrljajte u cijeli obraz. Ako ipak izaberete narančasti ruž, nanesite ga četkicom na usne radi veće preciznosti.

4. Punđa

Uvijek je aktualna, ali probajte je osvježiti dodatkom nekog materijala, npr. čipke, satenske ili plišane trake. Uvijte pramenove zajedno s trakama od dekorativnog materijala i pričvrstite ih ukosnicama u punđu. Ili, kad oblikujete punđu, dodajte mašnice od pliša i pričvrstite ih ukosnicama. Uvijte pramenove zajedno s trakama od dekorativnog materijala i pričvrstite ih ukosnicama u punđu.

>>VIDEO: Provjerite zašto je potrebno kosu dva puta šamponirati

>>VIDEO: Pogledajte kako i sami možete nalakirati nokte kao u salonu

Komentara 1

DU
dugi
20:49 23.07.2014.

Naravno, kako nitko ne odgovara na moje pitanje (vrlo demokratski), odgovorite mi na oovo, kako je moguce da netko u 21 vijeku, modernoj, demokratskoj I t.d. zemlji dozvoli ovakav tekst : " 2 Odgovori 30 88% 4 porezni.obveznik Ozujsko69 Ozujsko69 Ozujsko69 Ozujsko69 23.07.2014 u 18:11h Gamad Siptarska kako ih nije sram se ispricati pa sutra ce isto to ponoviti. Zazvoriti lokal i potjerat bagru i gamad tamo odakle su dosli. Jadno i zalosno da nam Šiptari masovno preuzimaju restorane I to je dozvoljeno??? Bravo VL. Sada mi I nije tako krivo sto me stalno brisete, jer se sa ovakvim tekstom zaista ne mogu mjeriti. Samo nastavite sa sirenjem mrznje, kao pravi balkanci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije