Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKANDAL U SRBIJI

Marija Šerifović zavela snahu jedne od najbogatijih srpskih obitelji?

Marija Šerifović
Foto: Tomislav Jagar
1/5
03.11.2016.
u 20:38

Šerifović nikad nije sakrivala svoju seksualnu orijentaciju, no nikad nije bila upletena u neki skandal, pa je zato ova vijest uzdrmala medije.

Mediji u Srbiji raspisali su se o aferi njihove najpopularnije pop pjevačice, nekadašnje eurovizijske pobjednice Marije Šerifović (31). Ona je navodno zavela snahu jedne od najbogatijih srpskih obitelji, ali i jednoj od najljepših žena javne scene Srbije. Šerifović nikad nije sakrivala svoju seksualnu orijentaciju, no nikad nije bila upletena u neki skandal, pa je zato ova vijest uzdrmala medije.
Marija i njena ljubavnica upoznale su se preko zajedničkih prijatelja.  Pjevačica se iste večeri zaljubila i počela s udvaranjem preko SMS poruka.

S vremenom postale nesmotrenije
- Počele su se tajno viđati nekoliko dana nakon upoznavanja. Iz početka nitko nije sumnjao, jer oko Marije je uvijek puno ljudi. Ljepotica je na svakom Marijinom koncertu imala posebno mjesto u loži, pa su se mnogi počeli pitati u čemu je štos. No, s vremenom su postale sve nesmotrenije. Netko ih je fotografirao dok se drže za ruke i ljube, a sve je nedavno saznao i suprug Marijine ljubavnice - kažu upućeni izvori. Nasljednik imperija otišao je u inozemstvo dok se situacija ne smiri. Supruga ga je tražila oprost, a on je to prihvatio, najviše zbog svoje patrijahalne obitelji.
- Sad se čuju puno manje nego prije. Zbog toga obje pate - kazao je izvor Kuriru.
Marija Šerifović nije bila dostupna za komentare, pišu srpski mediji.

>>Marija Šerifović poklonila dečku džip od sto tisuća eura?!

Ključne riječi

Komentara 17

MI
misho32
22:58 03.11.2016.

nevjrojatno za VL

Avatar komentatorx
komentatorx
23:09 03.11.2016.

Samo me zanima koga ovo "stvorenje" može zavesti.

KR
kristijandomdjoni2
22:21 03.11.2016.

Glavni frajer na balkanu.... 🐃

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije