Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pjevačica priznala

Marija Šerifović: Lezbijka sam i planiram postati majka!

marija šerifović
Foto: Leonard Ninčević/Pixsell
28.11.2013.
u 09:44

Marija Šerifović priznala je da je lezbijka. Pjevačica je nedavno otkrila da je biseksualna, a sada je definirala svoju seksualnu orijentaciju pred prepunim Sava Centrom, gdje je predstavila film Ispovijest, pišu Novosti.

Marija Šerifović priznala je da je lezbijka. Pjevačica je nedavno otkrila da je biseksualna, a sada je definirala svoju seksualnu orijentaciju pred prepunim Sava Centrom, gdje je predstavila film Ispovijest, pišu Novosti.

– Lezbijka sam. Bila sam s djevojkom, i to je divan osjećaj. Znam da ste svi vi došli zbog ovog pitanja. Mogu vam reći da je super imati odnos s nekim čija brada ne bode, priznala je Šerifović koja je u dugim emotivnim odnosima bila često prevarena. Osim toga, ispričala je sve o svom odnosu s ocem, koji je bio kockar i alkoholičar.

– Nije imao granice u alkoholiziranju, a kada je moja majka bila u devetom mjesecu trudnoće, ostavio nas je i otišao s drugom ženom, s kojom je dobio Danijela. Mogu zaboraviti, ali ne i oprostiti što nam je uništio obitelj – ispričala je Marija. Otkrila je i kako namjerava zatrudnjeti za 30. rođendan pomoću donatora spreme. Poslije njezinog priznanja, Twitter je bio prepun lijepih riječi podrške, hvale i ljubavi.

Ključne riječi

Komentara 8

HO
hordubal
10:33 28.11.2013.

a dijete će joj napraviti djevojka/žena?

RE
reinette
11:47 28.11.2013.

Jel i ovaj članak dio propagande protiv nedjeljnog referenduma?

IM
Immanuell
12:20 28.11.2013.

Nisam siguran da ovakve teme ne idu u prilog nekim strujama na predstojećem referendumu..... Nekako se to previše spominje ovih dana.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije