Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poželjne osobine

Visok, crn, zgodan? Evo što žene doista traže u muškarcu

poljubac
Foto: Thinkstock
07.04.2014.
u 20:00

Vjernost je jedna od najvažnijih osobina pravog muškarca

Visok, zgodan, crn, pun smisla za humor....

Što žene žele? Donosimo popis nekih od kvaliteta koje žene traže u muškarcu

Vjernost

Vjernost je jedna od najvažnijih osobina pravog muškarca, mada je to teško predvidjeti, posebno ako se uzmu u obzir rezultati ankete koja pokazuje da je čak 60 posto muškaraca barem jednom prevarilo svoje partnerice.

Rješenje je u seksu. Budete li imali kvalitetne seksualne odnose, ne morate brinuti za njegovu vjernost.

Manire

Svaki pravi muškarac treba biti pristojan, uljudan, obziran i pažljiv prema ženskim potrebama. Nema izgovora da muškarac ne bude gospodin, osobito kada su muško-ženski odnosi u pitanju.

Otvorenost

Pravi muškarac ne izbjegava odgovore i sliježe ramenima. On sudjeluje u razgovoru i gleda vas ravno u oči dok pričate, što znači da je zaista zainteresiran za ono što govorite. Muškarci koji nisu izravni su slabići.

Iskrenost

Pravi muškarac uvijek govori istinu, a ne ono što želite čuti. Istina katkad može biti bolna, ali i to je bolje nego da uz sebe imate partnera koji vam laže čim zine.

Zrelost

To znači da je u stanju brinuti se o sebi i pristupiti problemima smireno i odraslo. On ne mora biti bogat, ali mora znati kako zaraditi i raspodijeliti novac. Muškarci sporije sazrijevaju i mnoge su žene naletjele na 30-godišnjake koji se ponašaju kao tinejdžeri.

Samouvjerenost

Dobar muškarac vjeruje u sebe i zna koje su mu granice. Samouvjerenost vam je i pokazatelj da će ostati vjeran sebi i teško da će se promijeniti i iznenaditi vas nečim negativnim.

Pozitivan stav

Takav stav je pokazatelj da je čovjek zadovoljan svojim životom. Pozitivni ljudi se više smiju, a i u stanju su nasmijati i oraspoložiti osobe oko sebe. Muškarca s pozitivnim stavom ćete prepoznati po tome što je optimist i traži dobro u svemu, za razliku od onih s negativnim stavom koji u svemu vide nešto loše i neprestano se žale.

>>10 tajni koje muškarci kriju od svojih boljih polovica

>>Evo što prvo muškarac primijeti na vama

Komentara 15

AC
acer7
07:54 08.04.2014.

prvo kaj gledaju hrvatice je ono što je naslijedio. možda neke to ni ne znaju, ali uglavnom se udaju za punicu i tastata ne za muža zato jer se gleda novac. I naravno da netko tko je naslijedio par kuća i apartmana bez obzira što je nezaposlen ili lijen je poželjniji od npr. nekog inženjera s 10000kn plaće ali nema ništa. Jer znaju hrvatice da će ovom trebati 20ak godina samo da za neki stan. Ovo se odnosi na one zgodne koje mogu birati.

CA
capto a parva
20:47 07.04.2014.

... po ovim kvalitetama ... više neznam jesam li muškarac ...

BA
balance
20:57 07.04.2014.

Bla, bla, bla....ako nema 20 cen.ovo sve pada u vodu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije