Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
e, da...

Sve više parova ne može odoljeti ovakvom seksu. Doznajte o čemu je riječ...

seks
Foto: screenshot/facebook
1/3
19.04.2017.
u 20:10

Najviše parova, njih 16 posto, odlučilo se isprobati seks u parku, pokazali su rezultati istraživanja u kojem je sudjelovalo 2.000 ispitanika.

Mnogi parovi traže načine da začine svoj seksualni život, a prema online istraživanju koje je proveo britanski lanac drogerija Superdrug, većinu parova posebno uzbuđuje seks na javnom mjestu.

Najviše parova, njih 16 posto, odlučilo se isprobati seks u parku, pokazali su rezultati istraživanja u kojem je sudjelovalo 2.000 ispitanika. Nakon parka najprivlačniji je seks na plaži koji je isprobalo njih 13 posto. 

Na listi privlačnih javnih mjesta za seks našle su se i javne garaže, ali i javni toaleti, a manji broj anketiranih upustio se u seks na poslu, u kabinama za presvlačenje, u javnom bazenu, na planinarenju ili u kino-dvorani.

Istraživanje je pokazalo i kako su muškarci ipak veći ljubitelji javne kopulacije - čak 56,4 posto muškaraca reklo je kako ih pomisao na odnos na javnom mjestu uzbuđuje, dok je 43,8 posto žena uzbuđeno pomišlju na seks na javnom mjestu. 

Nedavno istraživanje provedeno na portalu za online upoznavanje OkCupid, obuhvatilo je istraživanje u kojem je sudjelovalo više od 400 tisuća njihovih članova, a rezultati su pokazali da  62 posto žena uživa u grubom seksu.

>>Žene otkrile najčudnije stvari koje su njihovi partneri učinili tijekom seksa

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Babaluji x
Babaluji x
20:12 19.04.2017.

ma normalna stvar da se svugdje jer ne možeš ljubavnicu samo tako dovesti u kuću ;-)))

Avatar alien79
alien79
20:12 19.04.2017.

Od svakodnevnih bombardiranja Afričkim šljivama i to u terminima da me moje 10togodišnje dijete pita što je to, i što bi se to trebalo dizati, do ovih nazovi članaka koji izlaze svakodnevno. Prestrašno kuda idemo kao društvo ili ljudi....

OK
okvarbudovič
20:55 19.04.2017.

smeče od clanka,sramota.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije