Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ups....

Što odgovoriti kada vas upita s koliko ste žena 'spavali'?

seks
Foto: Thinkstock
1/5
18.08.2016.
u 22:32

Više od dvije trećine ispitanih reklo je da je to tema o kojoj se treba raspravljati u prva četiri mjeseca nove veze

Vaša iskustva u ljubavnim vezama itekako utječu na sadašnju vezu ili na buduće, pokazalo je istraživanje provedeno na portalu Onlinedoctor.

U istraživanju je sudjelovalo više od 2.000 Europljana i Amerikanaca, a 30 posto ispitanika izjavilo je da su uvjereni da bi njihova sadašnja veza završila da njihovi partneri/partnerice otkriju koliko su seksualnih partnera u prošlosti promijenili.

Žene smatraju da je sve iznad 15 seksulanih partenrica kod muškaraca previše promiskuitetno, dok su se muškarci za žene "postavili granicu" od 14 partnera.

Više od dvije trećine ispitanih reklo je da je to tema o kojoj se treba raspravljati u prva četiri mjeseca nove veze

Ipak, stručnjakinja za veze iz Kalifornije tvrdi da je to ipak prerano za takav intiman razgovor i savjetuje da se takvi razgovori odgode za vrijeme kada se par malo bolje upozna.

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

Stručnjakinja Kristen Mark, direktorica američkog Sexual Health Promotion Laboratory-a pri Sveučilištu Kentucky, smatra, pak, da ne postoji razlog zašto biste uopće svom novom partneru ili partnerici trebali otkriti tu brojku.

Ako ipak ta tema dođe na dnevni red, Mark savjetuje muškarcima kako bi trebali svojim novim partnerica reći ovo:

"Gle, žao mi je što ne otkrivam tu informaciju, ali smatram da to uopće nije bitno za našu vezu"

>>Ovo su situacije u kojima je 'dozvoljeno' bez kondoma

Komentara 12

IN
inbox
23:22 18.08.2016.

zašto ups? ja sam svakoj rekao da mi je prva

Avatar Maxich
Maxich
23:38 18.08.2016.

najbitnije je da osoba riješi sa sobom osjećaje i razloge vezane uz bivšeg/bivšu kako prošlost ne bi nosila u budućnost. brojka nije presudna, ali nije ni nebitna.

Avatar Mordekaiser
Mordekaiser
22:54 18.08.2016.

Najbolji je odgovor : 9 , 999

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije