Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
11 godina braka

Šefica Facebooka oprostila se od preminulog muža pismom koje će vam vratiti vjeru u ljubav

Sheryl i Dave
Foto: Facebook
06.05.2015.
u 08:48

On je bio moja stijena... Kada sam bila uzrujana, on je bio taj koji me je smirivao i sam je ostajao miran

Sheryl Kara Sandberg, aktivistica i operativna direktorica Facebooka, proživljava najteže dane svog života.

Ostala je bez supruga Davea, a od njega se upravo na svom Facebook profilu oprostila dirljivim pismom koje će vam vratiti vjeru u ljubav.

"Upoznala sam Davea prije 20 godina kada sam se doselila u Los Angeles. Postao je moj najbolji prijatelj. On mi je pokazao internet po prvi put, planirao zanimljive izlaske, otkrio mi sasvim drugi svijet glazbe kakvu dotada nisam nikada čula.. Punih 11 godina proveli smo u najdubljoj ljubavi, sretnom braku i najiskrenijoj vezi koju sam ikada mogla i zamisliti. Pokazao mi je što znači kada te netko potpuno razumije, podržava i bezuvjetno voli... I to ću zauvijek nositi sa sobom. I, najvažnije, poklonio mi je dvoje nevjerojatne djece.

On je bio moja stijena... Kada sam bila uzrujana, on je bio taj koji me je smirivao i sam je ostajao miran... Kada sam bila zabrinuta, on je uvijek govorio kako će sve biti u redu... Kada nisam bila sigurna kako nešto riješiti, on bi pronašao rješenje... Čak i u ovim najtežim trenucima, ovim danima pakla koje proživljavam otkad nas je napustio, svjesna sam koliko sam zahvalna na svakom trenutku s njim, iako nismo imali dovoljno vremena zajedno. I da mi je netko rekao prije 11 godina, u trenutku kada sam hodala prema oltaru, da će se ovo dogoditi, da će nas napustiti tako brzo, ne bih se premišljala i opet bih nastavila prema oltaru. Jer biti žena Davea Goldberga tih 11 godina i biti roditelj ovih dosadašnjih 10 godina najvjerojatnije je najveća sreća koju sam ikada i mogla zamisliti. I zato sam zahvalna za svaku minutu koju smo proveli zajedno..."

Dio je to pisma kojim se neutješna Sheryl oprašta od svog supruga, a njezine riječi je u sedam sati od objave lajkalo preko 206 tisuća ljudi, a među njima i sam Mark Zuckerberg.

I ovo pismo dokaz je još jedne iskrene i prave ljubavi, bez interesa i figa u džepu i zbog takvih se priča nikada ne smije prestati vjerovati u pravu i iskrenu ljubav.

 

 

>>Ovo je 16 tajni parova u neraskidivim vezama

Komentara 1

Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
10:43 06.05.2015.

Mislim da vjeru u ljubav nikad nitko nemože izgubit jer ona je izvor života i vrhunac evolucije svega živog,vjeru u ljude koji neznaju uzvratit ljubav e to je moguće izgubit u današnjem svijetu EGOIZMA a LJUBAV=ODSUDSTVO EGA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije