Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
savršen za vas?

Ovo je 6 znakova da bi vam najbolji prijatelj trebao postati dečko

prijatelji
Foto: Thinkstock
21.10.2014.
u 19:00

Ideja da započnete vezu s prijateljem može biti dobra iz niza razloga. Pogotovo ako pažljivo analizirate ponašanje i emocije vas i vašeg najboljeg prijatelja.

Brojne veze započinju iz strasti, a tek kasnije razvija se prijateljstvo. Ukoliko se prijateljstvo ne razvije, dolazi do pucanja veza. No što ako je situacija obrnuta? Naravno, ako nema strasti, ne možete je glumiti, no ideja da započnete vezu s prijateljem može biti dobra iz niza razloga. Pogotovo ako pažljivo analizirate ponašanje i emocije vas i vašeg najboljeg prijatelja.

1. Gledao je s vama "Seks i grad" čitav vikend dok ste bili bolesni

Propustio je noćni izlazak, čak i nogometnu utakmicu, a to već prelazi očekivanja koja imamo od prijatelja. Ako je zaštitnički nastrojen prema vama, postoji interes za nečim više od prijateljstva.

2. Njegova obitelj vas obožava (i obrnuto)

Ako često nedjeljom gostujete na ručku kod njegove obitelji i oni vas obožavaju to je znak da su vas odobrili i primili u svoje krugove.

3. Štedite novac za isti cilj

Ako primjerice oboje volite putovanja i to je jedino za što štedite čitavu godinu, to je već veliki zajednički interes, ali i pokazatelj kako imate zajedničke vrijednosti i odnos prema novcu, trošenju i životnim ciljevima.

4. Kad niste kod kuće, kod njega ćete na čuvanju ostaviti ljubimca

Vaš kućni ljubimac dio je vaše obitelji i veoma vam je važno da bude u sigurnim rukama. Ako mu dopuštate da se brine o vašem ljubimcu, znači da mu vjerujete, što je dobar temelj za početak veze.

5. Primjećuje kad se dotjerate

Iako mu nije važno kako se odijevate, ako primijeti koliko vam dobro stoje te nove hlače, on je materijal za dečka. Ukoliko u kompliment ubaci i neku odrednicu budućnosti, poput te hlače bi ti sjajno pristajale na mom nastupu idući mjesec, znači da vas želi kraj sebe.

6. Prijateljski zagrljaj postaje malo dulji

Ako su vaši oproštajni zagrljaji postali nešto dulji, znači da među vama postoji kemija. Nije jednostavno prijateljstvo pretvoriti u ljubav, a laganim koracima ostavljate mjesta da vaše prijateljstvo pređe u nešto više.

>>Kakav treba biti idealan dečko? Pročitajte njihova pravila

>>Jednom je prevario? Znanost tvrdi da mu više ne smijete vjerovati

>>Ljubavni savjeti jednog konobara za uspješan prvi spoj

Komentara 2

HA
harakiri
00:59 22.10.2014.

ovo jednostavno ne radi u praksi jer ženama ovakvo ponašanje nije privlačno. ne znam ni jednog tipa koji je iz prijateljstva prešao u nešto više

IM
Immanuell
10:02 23.10.2014.

Dakle...... Nijedan muškarac koji bi imao žensku prijateljicu nije toliki prijatelj da gleda s njom ženske serije i pravi joj društvo dok je bolesna. Prijateljstvo različitih spolova uopće ne uvjetuje da osoba mora često objedovati kod druge i da jee to toliko učestalo, da ih njihove obitelji započnu "obožavati". Čuvanje ljubimca i primjećivanje da se druga strana posebno uredila ili da ima novi odjevni predmet je čisto prijateljska gesta; pravi prijatelj će uvijek pohvaliti odabir odjeće druge strane ako zaista smatra da je odabir dobar. Isto tako, kritizirat će loš odabir, bez uvijanja, to se u takvom odnosu i očekuje. Te dvije točke nemaju puno veze s flertom, ali duži zagrljaji prilikom pozdravljanja su već druga stvar i znače da postoji prije svega seksualna privlačnost. Nakon nekoliko takvih zagrljaja je samo pitanje trenutka kad će kočnice popustiti. Prijateljstvo može prijeći u krasnu vezu, ali i kratka avantura uništiti krasno prijateljstvo. Na prijateljima je da snose odgovornost, takav je život.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije