Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veličina je bitna...

Muškarci, kako stojite? Žene su izabrale idealnu veličinu penisa

seks
Foto: Thinkstock
1/3
04.02.2014.
u 13:27

- Bilo mi je dosta razgovora o tome je li veličina ženama bitna ili nije, pa sam pokrenuo ovaj projekt, navodi Ed na svojoj stranici.

Ravnalo u ruke i pravac kupaonica!

Žene su mislile, mislile i smislite te odredile idealnu veličinu i debljinu penisa. Čarobna je formula od 18,4 do 20,9 cm za dužinu penisa uz opseg između 15,8 i 16,5 cm u opsegu.

Sve ispod 12,7 cm ispitanice su ocijenile nezadovoljavajućim, ako i penise opsega manjeg od 11,43 cm ili većeg od 19 centimetara.

Anketu je proveo "običan muškarac" kroz stranicu Penissizedebate.

- Bilo mi je dosta razgovora o tome je li veličina ženama bitna ili nije, pa sam pokrenuo ovaj projekt, navodi Ed na svojoj stranici.

Ed napominje da njegovo malo istraživanje nije namijenjeno maloljetnicima ali ni odraslim osobama koje nemaju smisla za humor.

>>'Škripi' vam u krevetu? 10 trikova za orgazam koji će vas raspametiti

>>Ne sjećate se kad ste posljednji put vodili ljubav? Vjerojatno vas vara

Komentara 17

Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
17:36 04.02.2014.

Prije svega članak je jadan kao i neznanje koje se protura u njemu. Malo matematike iz osnovne škole... Kaže autorica članka Ana Škiljić Ravenšćak ovako: "... uz opseg između 15,8 i 16,5 cm (odnosno oko osam centimetara u promjeru)." Akomjeru)." Ako je nešto u promjeru 8 cm kako autorica još "pojašnjava" u zagradi, onda bi joj netko trebao reći da je opseg takvog valjkastog tijela 25 cm. Opseg nije dvostruko veći od promjera, opseg je promjer pomnožen sa Pi (3.14) iz čega proizlazi ako je nešto opsega 16 cm znači da je u promjeru 5 cm. Ali ovo su znanja nepotrebna za biti novinar. Očito, zar ne?

Avatar gladnijura
gladnijura
14:31 04.02.2014.

Veličina je bitna kod životinja jer imaju ograničen pristup. A kod nas je bitno da radišan i veseli. A imamo i 10 prstih i još kaj drugoga.

Avatar morski covik 3
morski covik 3
17:26 04.02.2014.

Nitko ne spominje velicinu pice?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije