Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretni i zadovoljeni

'Škripi' vam u krevetu? 10 trikova za orgazam koji će vas raspametiti

Seksi seks
Foto: Thinkstock
09.01.2014.
u 19:00

Ako ste dugo zajedno, vjerojatno već znate za barem dva načina kako da je dovedete do vrhunca

U posljednje vrijeme plahte su vam hladne, a u krevetu škripi. Ne, nije stvar u tome da susjedi ne mogu spavati zbog vašeg seksualne aktivnosti već u tome što su vam odnosi sve hladniji.

Bez brige, događa se svima i za to postoji lijek.

Probajte s nekim od sljedećih trikova. Na stranici AskMen garantiraju da pale, a bitno je da zapamtite da ženama treba priprema!

10. Stavite joj povez preko očiju

Često se zaboravlja da je mozak najbitniji organ pri postizanju spolnog zadovoljstva, a povez preko očiju trebao bi razbuktati strasti. Ako ona ne bude vidjela, ostala osjetila pojačat će se pa će i intenzitet dodira biti jači.

Ako vas ne bude vidjela, postat će sve napetija, a povećat će se i osjećaj iščekivanja. Za dodatnu stimulaciju uzmite perce pa je lagano draškajte dok se ne uzbudi.

9. Dajte joj upute

Zaboravite na sram. Prije odlaska u krevet popričajte o tome što volite. Iako možda mislite da znate koje su njezine "slabe točke", vjerojatno postoji nešto čega se ona srami. Otkrijte joj i što vas nadražuje.

8. Ključ je u masaži

Nemojte odmah nasrnuti na nju. Lagano je izmasirajte i tako opustite. No, ne pretjerujte. Ne želite da se toliko opusti pa da vam zaspi.

7. Neka odjene kostim (sobarice)

Igranje uloga odličan je način za začiniti seksualni život. Najprije zato što ćete se lakše opustiti igrajući ulogu npr. učenika i učiteljice, a zatim i jer će ovakve igrice unijeti u vaš spolni život dozu humora.

6. Podijelite s njom svoje maštarije

Zamišljate je da dolazi k vama na posao samo u donjem rublju? Recite joj to!

5. Igrajte se

Društvene igre u krevetu mogu poprimiti jedno posve drugo značenje. Npr. možete igrati poker na skidanje ili Čovječe ne ljuti se bez odjeće....

4. Pričajte prljavo

Ne sramite se nepristojnih riječi, ali nemojte ih ni forsirati. Ako vam riječ ne dolazi prirodno, pronađite neku drugu. Pričati prljavo ne znači samo prostačiti, štoviše, ružne riječi vjerojatnije će je ohladiti.

3. Probajte novu poziciju

Ako ste dugo zajedno, vjerojatno već znate za barem dva načina kako da je dovedete do vrhunca. No, nakon nekog vremena to će vam oboma dosaditi. Kako biste došli do novog uzbuđenja, probajte novu poziciju.

2. Probajte seksualna pomagala

Prsten za penis usporit će protok krvi i omogućiti vam da zadržite erekciju što duže.

1. Seksajte se tamo gdje još niste

Hm, a da probate učiniti to na nekom javnom mjestu? Možda neće biti potrebno da se razodjenete na Trgu bana Jelačića (a i kažnjivo je), no odvedite je na piknik u obližnji park pa se zaigrajte. Dok se temperature malo ne podignu, parkirajte auto na nekom poluprometnom mjestu.

>>Ne sjećate se kad ste posljednji put vodili ljubav? Vjerojatno vas vara

Komentara 3

C5
c54t21q2
20:21 09.01.2014.

Ovo gore...prica za 16-ogodisnjake i za one koji "ostarili jesu a jos nista nisu".

Avatar Babaluji x
Babaluji x
20:39 09.01.2014.

da sam klinac možda bi i vjerovao u to :)))))

PA
parasa
10:26 10.01.2014.

Tko vjeruje ovim glupostima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije