Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najbolje godine

Mislite da ste najbolji seks doživjeli u dvadesetima? Evo kada ćete najviše uživati

Seks
Foto: Shutterstock
1/5
22.02.2016.
u 14:37

I dok neki smatraju da su dvadesete te godine, istraživanje je podastrlo jedan zaključak: Vjerojatno najbolji seks u životu još niste ni doživjeli.

Istraživanje provedeno na online platformi Happify imalo je za zadatak otkriti u kojim godinama su ljudi na seksualnom vrhuncu?

I dok neki smatraju da su dvadesete te godine, istraživanje je podastrlo jedan zaključak: Vjerojatno najbolji seks u životu još niste ni doživjeli. 

Osobe koje su sudjelovale u istraživanju u dobi od 50 i 60 godina, otkrili su da su najbolji seks doživjeli u četrdesetima, točnije u 46. godini. 

Osobe starije dobi koje imaju redovite seksualne odnose sretnije su, navodi se, navodi se u zaključcima. 

Tipični Amerikanci imaju seksualne odnose dva do tri puta mjesečno, a istraživanje je pokazalo da osobe starije životne dobi, koje imaju češće seksualne odnose, su sretnije u odnosu na one koje se upuštaju u seksualne igrice rijeđe. 

Gotovo 50 posto parova reklo je da su najbolji seks u životu doživjeli sa svojim trenutnim partnerom.

Dakle, ako se bližite 46. godini svog života, birajte mudro svog ljubavnika.

>>Ovo su stvari koje ćete prepoznati samo ako ste bez seksa već neko vrijeme

Ključne riječi

Komentara 5

IB
IBRAKADABRA
21:51 22.02.2016.

Visi mi klip necu da ga vazem, daj mi svoj broj....zini da ti kazem !

IB
IBRAKADABRA
21:30 22.02.2016.

Stavi mi stavi mi stavi.....

MA
Marko Antonije
17:48 23.02.2016.

Vaso ,Crnoja ,Mamići i ostali dezerteri iz HVO.e ,zagađuju hrvatski prostor i uništavaju našu djecu koja moraju van Hrvatske .Banda pljačka na razne načine. A ova-Vasimirović Vaso iz Ljubuškog je posebna priča kao i onaj koji ga štiti i predlaže. $$$ Čast Bosancima dobrim i poštenim ali ti si dvonožna ništarija, plagijator ,kriminalac i dezerter iz vojske HVO-a BiH. Neka te bude sram kao i one koji te guraju, Trebao si braniti svoju BiH a ne nas u Hrvatskoj. Ništarijo ,vrijeđaš naše branitelje i svojim prisustvom zagađuješ hrvatski prostor i uvlačiš g.Oreškovića u svoj BiH brlog.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije