Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve su otkrile

5 žena priznaje: Evo što se dogodilo nakon prevare u vezi

prekid veze
Foto: Thinkstock
1/4
17.12.2016.
u 18:30

- Mnogi kažu da kad te prevare trebaš spakirati svoje stvari i otići, ali to nije tako jednostavno - kaže 26-godišnjak

Kad dođe do prevare u vezi ostaju vam dvije opcije: ostaviti partnera ili ostati u vezi i saznati zašto se dogodila prevara. Za većinu parova prevara je gotovo siguran razlog prekida, a 5 žena za Women's Health otkrilo je kako su se nosile s odnosom nakon varanja: 

1. Išli smo na puno terapija

- Saznala sam da me suprug vara kad sam na njegovu mobitelu pronašala atraktivnu fotografiju druge žene. Odmah je priznao da me varao punih godinu dana, postala sam očajna. No, željela sam da posjetimo profesionalca koji bi nam mogao pomoći. Jednom tjedno odlazili smo na terapije za parove i polako smo vratili staro povjerenje. Ostala sam s njim jer čim sam saznala za aferu, on je prekinuo sa svime. Prestao je lagati i poradio sa mnom da poboljšamo stvari - rekla je Shelly S. (37). 

2. Uzeli smo pauzu 

- Prevarila sam supruga s kolegom s posla, skupa smo bili nekoliko puta, ali osjećala sam se jako loše zbog toga. Suprugu sam sve priznala u nadi da možemo početi ispočetka. Jako ga je uznemirila situacija pa se odmah odselio, tri mjeseca proveli smo odvojeno i u tom periodu pokušala sam raditi na sebi, saznati zašto sam ga prevarila. Nakon novih saznanja javila sam mu se i molila ga da se vrati, što kasnije i jest - kaže Judy G. (33). 

3. Oboje smo varali

- Prevarila sam pa je on mene, oboje smo se osjećali krivima. U braku smo proveli 15 godina i prevara ne mora biti kraj odnosa. Ali, znak je da nešto nije u redu. Otišli smo na terapiju za parove, a sada je prošlo 6 godina od afera koje nikada nismo ponovili - kaže Victoria P. (38).

4. Vjerovali smo u našu ljubav

- Zajedno smo bili 10 godina, sve smo dijelili i bila sam zadovoljna našom vezom. No jedan dan pri povratku kući s posla upoznao sam ženu koja mi se svidjela, zajedno smo proveli noć i više se nismo čuli. Nekoliko mjeseci kasnije sve sam priznao svojoj partnerici, ispričao se i rekao da ću uložiti godine truda kako se tako nešto ne bi ponovilo.  Bila je jako ljuta na mene, ali smatrala je da ljubav sve pobjeđuje i polako smo obnovili naš odnos - kaže Rachel D. (40). 

5. I dalje radimo na našoj vezi

- Mnogi kažu da kad te prevare trebaš spakirati svoje stvari i otići, ali to nije tako jednostavno. Suprug me prevario nakon 6 mjeseci braka, osjećala sam se posramljeno i željela sam otići. Bojala sam se biti sama i početi sve ispočetka. Moj suprug sve to zna i pokušava me uvjeriti da se prevara neće ponoviti, ali ne vjerujem mu i nadam se da ću jednom ponovno moći - kaže Dani S. (26).

>> Izgubile su supružnike i morale nastaviti: 5 udovica priznaje kako su opet pronašle ljubav

Ključne riječi

Komentara 6

TH
than
02:51 18.12.2016.

U principu musko nece oprostiti. Zensko ?!?! Pa na njima je mozda odluka, ali isto mislim da nema smila prijeci preko toga, cak i, ako djeca postoje. Ako zensko vjeruje muskoj osobi koja ju je vec jednom prevarila, samo naprijed....

BL
bljak007
22:44 17.12.2016.

Jednom kad se prevari, nema više iskrenosti, niti sigurnosti da se neće opet nastaviti!.

LJ
LJU39
23:59 17.12.2016.

dali su imali postovanja prema partneru to nebi uradili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije