Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
recept za odbijanje

5 stvari koje žene ne žele doživjeti na spoju

spoj
Foto: Thinkstock
16.02.2015.
u 15:49

Mnogi su i doživjeli neki fijasko, ali, loši scenariji mogu se jednostavno izbjeći

Da neki spoj može zaista odmah u startu krenuti krivo, jasno je svima.

Mnogi su i doživjeli neki fijasko, ali, loši scenariji mogu se jednostavno izbjeći.

Portal TOI donosi popis stvari koje žene ne žele doživjeti na spoju. Ako ih se držite, možda će neki budući spoj proći puno bezbolnije.

1. Spominjanje braka

Žene ne vole govoriti niti planirati brak ništa više od muškaraca. Posebice ne na samom početku veze. Postoje stereotipi da su žene u planovima za brak od rane mladosti, ipak, nije to baš tako. Čak i da je, nije primjereno na prvom ili drugom spoju pričati o braku ako želite s tom ženom izađi opet.

2. Pretpostavke

Muškarci imaju običaj neke stvari pretpostaviti i stvoriti mišljenje o djevojci bez da imaju nekih konkretnih "dokaza". Žene ne vole kada ih stavljate u taj položaj. Nemojte pretpostavljati nešto i zaključivati o njoj, posebice ako je prije toga niste sami pitali i dobili direktan odgovor.

3. Bez pipkanja

Kakvo grljenje ili poljupci? Pa tek ste na prvom spoju. Situacija je vrlo čudna ako muškarac na prvom spoju "usiše" prostor između vas i krene vas grliti ili ljubiti, a o vama još uvijek ne zna dovoljno.

4. Neugodna tišina

Ako ste dozvolili da nastane neugodna tišina, eto problema. Na muškarcima nije baš jednostavan zadatak ispuniti svaki trenutak susreta nekom zanimljivom pričom ili održavati tijek razgovora zanimljivim. Zamislite scenu u kojoj muškarac sjedi preko puta vas, gleda u daljinu i ne zna što bi iduće rekao ili napravio. Žena će imati dovoljno vremena da razmisli o tome hoće li ponovno izaći s njim. Vjerojatno ne.

5. Neprimjerena pitanja

Možda je muškarac zaista željan dobiti odgovore na mnoga pitanja u što kraćem roku, ali pitanja poput ovih: Koliko si bivših imala, imaš li namjeru raditi kada se udaš...?, neće vam dati plusić za zalaganje. Na odgovore na neka pitanja naići ćete s vremenom, kako se vaša veza bude razvijala. Postavljanje ovakvih, vrlo osobnih pitanja na samom početku vašeg druženja lako će odbiti djevojku i prije nego ste došli do nečeg ozbiljnijeg.

>>10 sigurnih znakova koji će vam otkriti vara li vas!

>>Koliko trebate čekati za seks s novom osobom u vašem životu?

Ključne riječi

Komentara 2

OP
openheimer2
16:17 16.02.2015.

ja odma zaprosim da vidim ko će dat petama vjetra

OP
openheimer2
16:18 16.02.2015.

i odma saznam ko je nemanja dangubić

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije