Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vrući savjeti

5 savjeta da dođete do orgazma svaki, ah, baš svaki put

seksi žena
Foto: Shutterstock
07.07.2014.
u 21:11

Naučite tumačiti pokrete tijela jedno drugom da biste mogli znati koliko je tko blizu vrhunca.

1. Vježbajte zajedno

Kegelove vježbe nisu samo za žene. I muškarac ih može raditi i fenomenalan su način kojim može produžiti vrijeme koje mu je potrebno do postizanja vrhunca, zato ga naučite ovoj tehnici. Kada osjeti da se približava orgazmu, recite mu da napravi jednu dugu i sporu kontrakciju i da duboko udahne dok mu se ne smanji nagon.

2. Koristite i vi svoje “ljubavne mišiće”

S druge strane, Kegelove vježbe mogu dovesti i do toga da brže dođete do vrhunca. Kad osjetite da vam uzbuđenje raste, brzo kontrahirajte zdjelične mišiće nekoliko puta. Ovo će ubrzati protok krvi do vaše vagine, čime ćete izazvati eksplozivan orgazam.

3. Rock’n'roll

Pravi ritam je tajno oružje koje će njega dovesti do eksplozije. Zato prestanite s pokretima naprijed-natrag, nego se bacite na ritmično ljuljanje. Ljuljanjem ćete također uposliti i vaš klitoris i tako ubrzati postizanje orgazma.

4. Pružite sebi “ruku spasa”

Još jedan siguran način da pošaljete sebi veliki val uzbuđenja: mazite svoju V-zonu za vrijeme seksa ili držite vibrator uz klitoris.

5. Povežite se

Naučite tumačiti pokrete tijela jedno drugom da biste mogli znati koliko je tko blizu vrhunca. Isprobajte tehniku gdje ćete jednu noć provesti, umjesto da vodite ljubav, mazeći jedno drugo potpuno goli, ali izbjegavajući grudi i genitalije. Radite istu stvar i sljedeće večeri, ali dodajte igranje s grudima.

Potom nastavite s dodirima ispod struka, oralnim seksom i konačno, seksualnim odnosom.

>>Ne možete doživjeti orgazam? Pokažite mu kako se sami zadovoljavate

>>5 razloga zašto muškarci zaista vole gledati porno filmove

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije