Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobra vijest za Bayern

Neuer: Osjećam se dobro, branit ću protiv Reala

Manuel Neuer
Reuters (Ilustracija)
18.04.2014.
u 15:31

- Osjećam se jako dobro. Pretpostavljam kako ću braniti protiv Reala - kratko je rekao Neuer.

Prognoze su govorile kako golman Bayerna Manuel Neuer neće biti spreman za prvu utakmicu polufinala Lige prvaka protiv Real Madrida, koja se igra iduće srijede u Madridu, međutim čini se kako će se oporaviti.

U četvrtak je jedinica Bavaraca završila rehabilitacijskih proces te je najavila kako će igrati protiv 'kraljevskog kluba'.

- Osjećam se jako dobro. Pretpostavljam kako ću braniti protiv Reala - kratko je rekao Neuer.

Njemački golman se ozlijedio prošlog vikenda u porazu Bayerna 0:3 protiv dortmundske Borussije, zbog čega je propustio utakmicu polufinala DFB Pokala protiv Kaiserslauterna, a vjerojatno ga neće biti ni u subotnjem susretu protiv Eintrach Braunschweiga. Ipak, na Santiago Bernabeu u srijedu bi trebao istrčati.

>> Guardiola upravi: Ako me ne želite, rukovat ćemo se i nema problema

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije