Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAL IZBACIO CITY

VIDEO Pogledajte kako su Modrić i Kovačić promašili penale, Mateo je ispao tragičar

FA Cup - Quarter Final - Manchester City v Newcastle United
Foto: Lee Smith/REUTERS
1/6
18.04.2024.
u 07:21

Joško Gvardiol je odigrao cijeli susret za City, Mateo Kovačić je ušao u igru u 112. minuti, dok je na suprotnoj strani Luka Modrić zaigrao od 79. minute.

Nogometaši Real Madrida sinoć su izborili polufinale Lige prvaka u zanimljivom susretu protiv Manchester Cityja. Nakon fantastičnog prvog susreta u Madridu koji je završio 3-3, Manchester City i Real su u uzvratu na Etihadu nakon produžetaka odigrali 1-1, pa je pitanje putnika u polufinale razriješeno udarcima s bijele točke. Na koncu su bili uspješniji Španjolci, Real je slavio 4-3 uz promašene jedanaesterce Luke Modrića i Matea Kovačića.

Aktualni europski prvak Manchester City i najtofejniji europski klub Real Madrid treću godinu uzastopce odmjerili su snage u fazi na ispadnja Lige prvaka. Prošle sezone "Građani" su bili uspješniji u polufinalu osvojivši potom krunu, dok su u sezoni 2021/22. slavili Španjolci i također otišli do kraja. Ovoga puta slavio je "Kraljevski klub".

Obje momčadi do četvrtfinala su dogurale bez poraza, no jedan od ova dva velikana je morao je zaključiti svoj europski put, premda nakon ukupno 210 minuta igre nije bilo pobjednika, završilo je ukupno 4-4.

Rodrygo je doveo goste u vodstvo u 12. minuti, a izjednačio je Kevin De Bruyne u 76. minuti. Prilikom "lutrije" jedanaesteraca kod Reala su zabili Bellingham, Vazquez, Nacho i Rudiger, a na suprotnoj strani Alavarez, Foden i Ederson. Kod Reala promašio je Modrić, a kod Cityja Silva i Kovačić koji su na kraju ispali tragičari. Joško Gvardiol je odigrao cijeli susret za City, Mateo Kovačić je ušao u igru u 112. minuti, dok je na suprotnoj strani Luka Modrić zaigrao od 79. minute.

Promašene jedanaesterce Modrića i Kovačića i sve zanimljivosti s utakmice možete pogledati OVDJE.

VIDEO Senzacionalna operacija 'Modrić u Dinamu'! Maksimirski klub oglasom u Marci pozvao Luku da se vrati

Komentara 3

BI
billynik
07:32 18.04.2024.

Nekima je hrvatski jezik očito pretežak.

Avatar volim fritule
volim fritule
12:34 18.04.2024.

Rakitić majstor za penale br.1

PA
Pametanumoruludih
15:40 18.04.2024.

U dva dana su Budimir, Modric i Kovacic pokazali svjetu kako se promasuju penali....narocito Budimir. Koja sprdacina...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije