Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A NIJE CARLA BRUNI

Žena zbog koje srce Nicolasa Sarkozyja brže zakuca

21.01.2009.
u 15:38

Nije lako biti oženjenen rokericom, što polako otkriva i francuski predsjednik Nicolas Sarkozy. 53-godišnji političar i 12 godina mlađa pjevačica za dva tjedna će proslaviti prvu godišnjicu braka, a da bi joj suprug bolje ispunjavao fizičke zahtjeve bračnog života, Carla Bruni angažirala mu je posebnu osobnu trenericu.

U pitanju je 26-godišnja bivša plesačica i gimnastičarka Julie Imperiali, instruktorica fitnessa po posebnoj metodi "tectonic", koju je Bruni upoznala u teretani hotela Ritz u Parizu, i koja redovno dolazi u Elizejsku palaču "muštrati" Sarkozyja. Njezine vježbe, koje stoje između 150 i 200 eura na sat, posebno su smišljene za jačanje perineuma, tj. međunožja.

- Seksualni odnosi su bolji ako je muški perineum u dobrom stanju. Problemi prerane ejakulacije često nastaju baš zbog perineuma - naglašava Imperioli.
- Anglosaksonci znaju biti malo ukočeni glede toga i praviti se da nemaju pojma o čemu se radi. To je dugo bila tabu-tema. Bilo je to nešto za trudnice. Ali perineum je pod našeg tijela, i ako ga ne održavate to vam je kao da živite u kući bez poda. Muči vas inkontinencija, organi vam se spuštaju i loše se držite. Kad postanete svjesni svojeg perineuma, postanete svjesni unutrašnjosti svojeg tijela.

Za seks ne znamo – to je između Nicolasa i Carle – ali oni podaci koji jesu za javnost zbilja su impresivni: u deset mjeseci vježbanja pod nadzorom Julie Imperioli, Sarkozy je skinuo četiri kile i to baš tamo gdje treba – sad nosi hlače koje su u struku dva broja manje.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije