Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poznata manekenka

Vedrana Linardić blista u novoj modnoj kampanji!

Vedrana Linardić
Foto: Saša Božunović
1/8
15.07.2015.
u 08:41

Jedan od modela iz kolekcije je i komplet majice sa suknjom punog kruga, izrađen od ivory tafta teksture koja ne zahtijeva komplicirano održavanje

Ležernost u pokretu i bijela boja koje su dobrim dijelom obilježili ljetnu kolekciju, ostavili su utjecaj i na jesenske modele hrvatskog brenda TARA Fashion.

Dugo ljeto i ulazak u romantičnu jesen, osjete se i u jesenskim modelima koje je nosila poznata manekenka Vedrana Linardić, a čija se premijera uskoro očekuje.

Jedan od modela iz kolekcije je i komplet majice sa suknjom punog kruga, izrađen od ivory tafta teksture koja ne zahtijeva komplicirano održavanje.

Komadi iz TARA Fashion kolekcije lako se kombiniraju i transformiraju iz dnevne u večernje kombinacije.

>>Mini pret-a-porter kolekcija Roberta Severa za ljetne izlaske, druženja i koktele

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
20:31 17.07.2015.

doticna je manekenka izuzetno nepoznata, a razlog tome daju i objavljene fotografije. Nikakvo blistanje ne primjecuje se iz njih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije