Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
astrologija otkriva

U vezi ste s Vagom? Pripremite se na neodlučnost i flert s drugim ljudima

Shutterstock
05.10.2023.
u 09:30

Zasigurno se ne isplati mijenjati tko ste da biste privukli partnera, ali može biti korisno znati gdje griješite (ili gdje vaš partner griješi) kako ne biste činili iste greške kad upoznate 'onog' pravog.

Vage (rođene između 23. rujna i 22. listopada) poznate su kao jedan od najšarmantnijih, najatraktivnijih, najromantičnijih i najpoželjnijih zvjezdanih znakova – njima vlada sama božica ljubavi, Venera. Ipak, veza s njima nije uvijek jednostavna. Svi mi imamo mane ili se ponekad nađemo na vlastitom putu kada je riječ o odnosima, a Vagina neodlučnost, sklonost ugađanju ljudima i žudnja za životom – unatoč tome što je ta osobina često pozitivna – mogu ih uništiti, prenosi Metro.

Zasigurno se ne isplati mijenjati tko ste da biste privukli partnera, ali može biti korisno znati gdje griješite (ili gdje vaš partner griješi) kako ne biste činili iste greške kad upoznate 'onog' pravog. Imajući to na umu, evo pet načina na koje čak i savršena Vaga može sama sebe sabotirati na spojevima – i zamke s kojima biste se mogli suočiti kada izlazite s njima.

Ne vole biti u vezi: Ovi horoskopski znakovi najsretniji su kao samci

 

Nepouzdane su: Prva zamka mogla bi se dogoditi prije nego što je spoj uopće počeo, jer nije sigurno da će Vaga stići na vrijeme (ili uopće). Vage su opuštene, lako im odvrati pažnju, pomalo su nepouzdane. Njihovo se raspoloženje može promijeniti, kao i njihove mogućnosti, a ako se pojavi nešto bolje, Vaga će ići za time. Ako Vaga kasni, oprostite im, ali im recite da je nepristojno. Ako se ne pojave, onda zaboravite cijelu stvar (već su vas otpisali).

Koketiraju s drugim ljudima: Da, Vaga si ne može pomoći. Flert je za njih poput disanja i ako im je netko privlačan, ne mogu odoljeti. To također može uključivati ​​listanje kroz bilo koju aplikaciju za upoznavanje na kojoj se nalaze (ili više njih... vjerojatno je da Vaga ima članstvo u više aplikacija). Romantika je život. O flertu se ne može pregovarati. Živjeti s koketnim ponašanjem vaše Vage nešto je s čime ćete se morati nositi.

VEZANI ČLANCI: 

Ispadaju neiskrene: Naličje Vagine poznate taktičnosti i diplomacije je da mogu mijenjati oblik kako bi odražavale i odgovarale onome s kim su, žestoko se slažući s onim što je rečeno i imitirajući osjećaje. Može biti šok za ljude da se Vaga može jednako žestoko složiti s dva potpuno različita stava.  Ovo djeluje kao lažno ili sumnjivo, ali nije zlonamjerno - oni jednostavno vole lagodan život i ići će svojim tokom. Ne shvaćajte ovo previše ozbiljno. Jednostavno se ne žele svađati ili uvrijediti.

Imaju visoke standarde: Vagom vlada Venera i estetika je bitna! Oni troše puno vremena, truda i novca da bi izgledali i osjećali se dobro. Vole harmonično, luksuzno i ​​ugodno okruženje i društvo. Ako mislite da će vam spoj u McDonald'su dobro proći, onda vas čeka grubo buđenje. Njihova ledenjački staložena diplomacija mogla bi posustati! Možda mislite da je to snobovski, ali oni jednostavno imaju visoke standarde o tome što rade i kamo idu. Ako niste zainteresirani ni za jedan aspekt 'dobrog života', onda Vaga možda nije prava za vas.

VEZANI ČLANCI: 

Neodlučne su: Najveći problem Vaga je odgađanje. Oni su neodlučni ljudi. Oni mogu promotriti sve strane svake odluke ili situacije. Vole analizu. Žele pravedan ishod. A isporuka svega ovoga može iziskivati ​​jako puno uznemirenosti i odgađanja. Jednostavan 'što bi želio raditi?' može se pretvoriti u trosatnu raspravu. Neki se mogu nositi s tim. Neki to mogu iskoristiti i tjerati Vagu da radi što god poželi (i to će im odgovarati neko vrijeme, ali ne zauvijek).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije