Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
marke Tiffany

Prekinula zaruke pa želi prodati prsten za 145.000 kn, no pratitelji joj poručili: 'Trebaš ga vratiti...'

Facebook
12.10.2022.
u 16:30

Iako nije poznato je li djevojka bila zaručena ili udana, mnogi su u komentarima požurili istaknuti pravne komplikacije prodaje zaručničkog prstena

Jedna žena odlučila je prodati svoj zaručnički prsten marke Tiffany vrijedan 185 tisuća kuna na na Facebooku nakon što je njezina veza završila, ali nije ni očekivala da će njezina objava izazvati burnu raspravu među korisnicima, kako piše Daily Mail.

Dijamantni prsten od jednog karata odlučila je prodati za 18.500 dolara, odnosno oko 145 tisuća kuna. Objavu je podijelila na Facebook marketplaceu, ali neki su bili skeptični prema kvaliteti ekstravagantnog prstena, dok su drugi ispitivali je li žena u pravu što želi prodati prsten nakon što prekine zaruke.

5 stvari koje o svom vjenčanju ne biste trebali otkrivati na društvenim mrežama:

1/9

“Prodajem ovo iz očitih razloga. U usporedbi s trenutnom Tiffanyjevom cijenom prstena od jednog karata od 23 600 dolara, ja ovu ljepotu prodajem za 18 500 dolara. Stanje je gotovo kao novo - nije puno nošen”, napisala je u objavi.

Dodala je da Tiffany ima doživotno jamstvo na svoj nakit tako da će kupac moći promijeniti veličinu prstena u bilo kojem trenutku bez naknade iako nije izvorni kupac. “Žao mi je što nemam računa jer ga očito nisam kupila. Samo bankovni transferi”, rekla je.

Iako nije poznato je li djevojka bila zaručena ili udana, mnogi su u komentarima požurili istaknuti pravne komplikacije prodaje zaručničkog prstena. Neki su rekli da ako je bila zaručena i sama je prekinula vezu, prsten se mora vratiti njezinom bivšem zaručniku ako ga je kupio.

“Zakonski ovo ne možete prodati i morate ga vratiti ako niste nastavili s brakom”, rekla je jedna korisnica, dok je jedan korisnik dodao: “Ako ga je platio, njegov je i trebao bi dobiti sve novce od prodaje.”

“Nije istina! Smatra se darom i njezin je!”, tvrdila je jedna korisnica.

Terapeutkinja otkriva što treba izbjegavati za dobar odnos sa svekrvom: 'Nemojte se nikada žaliti na muža!'

Komentara 1

EX
expiralitozo
21:23 12.10.2022.

Pa valjda ga je pošteno odradila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije