Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko bi rekao

Poslao je fotografiju djevojci, a jedan neobičan detalj dao joj je do znanja da ju vara

TikTok
30.12.2023.
u 17:40

Pažljivo je proučila fotografiju i vidjela jedan sitan detalj u njegovim naočalama.

Sydney Kinsch uhvatila je svog dečka u varanju i to sve zbog jednog neobičnog detalja koji je uočila na fotografiji koju joj je on poslao. Svoje otkriće podijelila je na TikTok-u kako bi upozorila druge djevojke da uvijek dobro prouče fotografije koje im dečko šalje.

@sydneykinsch

check the reflection in your boyfriend’s sunnies ladies ✨ ##fyp

♬ original sound - Mandy Patinkin and Kathryn G

U videu je pokazala fotografiju svog dečka koji sjedi u automobilu te nosi sunčane naočale. Na prvu, teško je uočiti što je Sydney vidjela da je shvatila kako nije vjeran, ali u njegovim sunčanim naočalama krije se jedan detalj - noge druge djevojke.

Tjedan dana nakon što je dobila fotografiju, saznala je cijelu istinu. U komentarima je objasnila da ju je dečko varao s čak pet različitih djevojaka, ali sve je saznala tek nakon mjesec dana. Prvo joj nije htio priznati što se događa, ali njegovi prijatelji otkrili su joj sve detalje o njegovom ponašanju.

Videp je prikupio 1,3 milijuna pregleda, a mnogi su ostali oduševljeni njezinim istraživačkim vještinama. - Ne znam kako si to primijetila, ali svaka čast - samo je jedan od mnogobrojnih komentara.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne:

1/7
Ključne riječi

Komentara 8

Avatar The_Lacrdion_ZG
The_Lacrdion_ZG
22:40 04.11.2020.

Možda je imao nečije tuđe naočale.. ..-:)

DU
Deleted user
20:02 04.11.2020.

Možda je autostoperica, frend, sestra,...

DU
Deleted user
07:58 05.11.2020.

Ma što nju briga, sakupila je 1,3 mio. lajkova...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije