Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije lako biti sam

Pet situacija koje razumiju samo single djevojke

seksi žena
Foto: Shutterstock
06.07.2014.
u 10:03

Svadbe su posebno neugodne jer su svi u paru, a kad krene sentiš, postaje još gore

“Sažaljivi” poziv

Vaši prijatelji, od kojih svi imaju svog para, pozvali su vas na piće ili večeru s njima. Naravno, događa se ono što ste već predvidjeli – dok oni svi sjede i čavrljaju sa svojim parom, povremeno se ljube i hihoću, vi se osjećate kao ubačeni element.

Zabave, svadbe… i svi su u paru

Ovakva okupljanja posebno su neugodna kada krene neki “sentiš” i odjednom parovi plešu a vi se osvrćete oko sebe, dok na kraju ne odlučite otplesati do kolača i torte dok ples ne završi.

“Imaš li ti nekog?”

Osobito dosta truda zahtijeva da objasnite starijim ljudima kako ste još uvijek singl, jer su oni “u tvojim godinama već imali djecu”.

Ne znate trebate li pričati o tome kako su se vremena promijenila, da slažete kako ćete se uskoro vjenčati, ili se okrenuti i otići…

Odmor za samce

Bez obzira na to kamo otputujete na odmor, ne možete izbjeći parove koji su na medenom mjesecu ili se barem tako ponašaju. Oni će vas, naravno, zamoliti i da ih fotografirate dok razmjenjuju zaljubljene poglede, a zatim će uslijediti i pitanje imate li i vi svoju srodnu dušu

Koncert pun poljubaca

Mjesecima čekate koncert svoje omiljene grupe, pjevača, pjevačice, kupujete ulaznicu i odbrojavate dane do tog događaja. Nastup počinje i sve je super, a onda, kao u nekom lošem filmu, dolazi par koji će se “nacrtati” baš ispred vas i njihov nastup prepun poljubaca počinje.

>>Same ste i slobodne kao ptice? Doznajte kojoj skupini žena pripadate

>>5 znakova da ste predugo sami i da se to treba promijeniti

Komentara 6

ST
strsljen2013
12:04 06.07.2014.

Nemojte biti kučke koje trče za lovom. Pomirite se s istinom da je prinčeva na bijelom konju, punih love jako malo a vas je previše.

Avatar Lutkica
Lutkica
15:20 06.07.2014.

bolje biti sam, nego u lošem društvu

Avatar dr. Evil
dr. Evil
21:06 06.07.2014.

zene, ako su vam cijenee u ducanu previsoke - nisu, vec ste se vi lose udale!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije