Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
crno-bijeli (modni) svijet

Nove saborske zastupnice slijede britanski stil Kolinde Grabar-Kitarović? Pogledajte što su to odjenule da su danas svi gledali u njih...

 zastupnice Dragica Roščić i Majda Burić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
20.10.2016.
u 14:03

Jedna "crna", druga "bijela", zastupnice Dragica Roščić i Majda Burić danas su bile u središtu pozornosti i mnogih znatiželjnih pogleda.

Kišni i tmurni dan veselim je odjevnim kombinacijama u saborskoj klupi često razbijala SDP-ova Ingrid Antičević-Marinović.

No, danas nije riječ o njoj već o novim zastupnicama koje su, barem ako je o modi riječ, pratile britanski stil predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović koja je, poštivajući britanski protokol u službenom posjetu Ujedinjenom Kraljevstvu, pri susretu s kraljicom Elizabetom II. odjenula crnu haljinu i bijeli sako ravnih linija. Crnilo i bijelilo "razbila je" chic salonkama žarke crvene boje.

Toliko hrabre ipak, čini se, nisu bile pa su ostale u crno-bijelim kombinacijama. Jedna "crna", druga "bijela", zastupnice Dragica Roščić i Majda Burić danas su bile u središtu pozornosti i mnogih znatiželjnih pogleda.

Pogledajte zbog čega....

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Foto: Patrik Macek/Pixsell

>>Kolinda Grabar Kitarović ovim je detaljem 'modno prkosila' britanskom protokolu. Pogledajte kako se odjenula

Komentara 6

GO
gogy1871
14:42 20.10.2016.

Jako lijepe žene .. treba dići kvotu da je barem 80% žena u Saboru ;)

DU
Deleted user
14:26 21.10.2016.

Nešto lijepo i moderno u Saboru. Cure samo naprijed... dokažite tim starim da na mladima svijet ostaje

AN
anticenzura
16:40 20.10.2016.

Ne znam kako vas nije sramota siromasnim i deloziranim gradjanima laprdati o modi saborskih zastupnika, onima sto su unistili ovu zemlju i zive na grbaci opljckanih gradjana. Mediji moraju biti uzor etike i morala u drustvu, oni vode jednu od glavnih rijeci u zemlji. Nikada u zivotu nisam cula da se svicarski mediji bave modom u Parlamentu, nego grme sa visine i sve prate sto su politicari obecali narodu i sto su ispunili, i ne dao Bog da koji politikant nesto trkelja i naobecaje, a da to nije stavio u djelo. Pa oni bi ga masakrirali i vise od jedan put su to i uradili. Ne silaze sa prvih stranica dok ne dadu ostavku. Mediji su Bog i batina u zemlji. A vi u Hrvatskoj? Vi pisete bedastoce. Dizete u nebesa Predsjednicu sto niti jedno jedino obecanja nije ispunila narodu iz kampanje? Kako vas nije sramota? Hallo ljudi, kako vas nije s r a m o t a naroda?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije