Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svjetski događaj

Nina objavila fotku sa Anom Ivanović i otkrila kako je bilo na sportskom vjenčanju godine!

Ana Ivanović Nina Badrić
Foto: Instagram/Nina Badrić
1/21
13.07.2016.
u 09:29

U komentarima na fotografiju "pratioci" Nine su napisali "najbolja pjevačica" i "najljepša sportašica", a jedan je primijetio i da Nina "blista kao da se ona udala".

Srpska tenisačica Ana Ivanović i njemački nogometaš Bastian Schweinsteiger jučer su uplovili u bračnu luku u Veneciji, a taj je događaj već proglašen sportskim vjenčanjem godine. 

Sportskim zvijezdama je na glamuroznom vjenčanju pjevala hrvatska pjevačica Nina Badrić koja je fotografiju s prelijepom srpskom tenisačicom Anom Ivanović objavila na Instagramu

Nina je uz fotografiju prokomentirala da je zabava bila nevjerojatn i da je ponosna što je bila nazočna, a napisala je i da je mladenka prekrasna. 

U komentarima na fotografiju "pratioci" Nine su napisali "najbolja pjevačica" i "najljepša sportašica", a jedan je primijetio i da Nina "blista kao da se ona udala". 

>>Ana Ivanović udala se za Bastiana Schweinsteigera! Pogledajte kako izgledaju novopečeni mladenci

>>Još uvijek vjerujem u ljubav i u brak kao instituciju

Komentara 3

DU
Deleted user
09:49 13.07.2016.

Nikad ne bih prepoznala Ninu Badrić na fotografiji sa Anom Ivanović, jer je tu debelo radio photoshop. Na fotkama sa bradonjom Badrić se već može prepoznati, višak kilograma, podbradak itd.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije