Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O, da...

Ne vjerujete? Počnite! Velika većina muškaraca će odbiti seks na prvom izlasku

seks
Foto: Thinkstock
12.05.2015.
u 19:00

Četvrtina ispitanih muškaraca smatra da bi se čak osjećali neugodno i zbog poljupca na prvom susretu.

Tri četvrtine muškaraca odbit će seks na prvom izlasku, pokazalo je istraživanje na više od 2000 ljudi.

Četvrtina ispitanih smatra da bi se čak osjećala neugodno i zbog poljupca na prvom susretu.

Kad je o ženama riječ, situacija je takva da će 15 posto žena pristati na seks nakon prvog izlaska, pokazuju rezultati, a čak 72 posto žena moglo bi završiti u krevetu s novim partnerom na kraju dana, odnosno izlaska, piše Telegraph.

Jedan od zaključaka koji se nameće jest taj da su, na kraju balade, čini se muškarci ipak romantičniji spol od žena, a njih 25 posto otkrilo je da bi moglo spomenuti ljubav tijekom prvog mjeseca veze.

Usporedbe radi, to bi napravilo tek 16 posto žena, a najvjerojatnije je da to neće izreći prije no što protekne najmanje četiri mjeseca veze.

Nakon osam izlazaka u prosjeku, muškarci su ti koji su spremniji upoznati svoju partnericu sa svojom obitelji i puno će prije od žena promijeniti svoj status na Facebooku u: ''U vezi'' (In a relationship).

>>VIDEO Sumnjate u partnera i pucate od ljubomore? Onda je ovo baš za vas

Komentara 2

Avatar Perica1
Perica1
19:52 12.05.2015.

Nisu muškarci laki ko žene, imamo mi nos i ponos.

MH
mrtav-hladan
19:09 12.05.2015.

Hm muškarci ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije