Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što biste vi učinili?

Mladenka izazvala raspravu: Dok je hodala prema oltaru, govorila gostima da - spreme mobitele

TikTok
11.10.2022.
u 09:38

Zadržavši osmijeh zbog fotografija, mladenka je neprestano podsjećala goste na pravilo

U današnje vrijeme nije iznenađenje vidjeti vjenčanja s neobičnim tradicijama. Čest trend su ‘unplugged vjenčanja’, koja su sve popularnija među parovima. To je vjenčanje na kojem su zabranjeni mobiteli i društvene, tako da gosti budu u trenutku, kako prenosi Mirror.

Jedna su mladenka i mladoženja htjeli uspostaviti to pravilo za svoj veliki dan i čak su uključili nekoliko podsjetnika za svoje goste prije nego što je krenula ceremonija. Međutim, dok je mladenka prolazila do oltara i vidjela obilje mobitela ispred sebe, ljutito je podsjetila goste na pravilo.

5 stvari koje o svom vjenčanju ne biste trebali otkrivati na društvenim mrežama:

1/9
@_jenngee Since TikTok took down the last one at 1M 😭 I thought I’d repost with some clarification 🥰 Haters going to Hate but I was surrounded by love this day 🤷🏻‍♀️ #unpluggedceremony #unplugged #fyp #weddingtok #bridezilla #wedding ♬ Oh No - Kreepa

Naime, kako se vidi u videu objavljenom na TikToku, mladenka je tijekom hoda do oltara govorila gostima da spreme svoje mobitele. Mladenka je objasnila kako su gosti bili više nego svjesni pravila - od znakova, najava, pa čak i podsjetnika djeveruša.

Zadržavši osmijeh zbog fotografija, mladenka je neprestano podsjećala goste na pravilo, a korisnici su na društvenim mrežama pohvalili njezinu odluku. Unatoč mnogim pohvalama, mnogi su priznali da ne bi bili tako pristojni kao rumena mladenka.

"Ako vidim mobitel dok hodam niz prolaz… nosim ga sa sobom!!!!!", komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: "Bolja si od mene, bila bih malo zločestija, pogotovo ako im je to rečeno mnogo puta,”

S druge strane, druga osoba je dodala: "Nisam nikoga primijetila dok sam hodala niz prolaz jer sam bila usredotočena na svog mladoženju na kraju!"

Dermatolozi tvrde da položaj spavanja i jastučnica mogu uzrokovati bore na licu: Evo zašto se to događa!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije