Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Mirela Rupić: Goran Višnjić kćeri Lani ponovno ne plaća alimentaciju

maura
Željko Lukunić
16.11.2009.
u 08:44

Ljutita i ogorčena jer navodno ne prima ni kune od dosuđenih devet tisuća kuna alimentacije za kćer Lanu, Mirela Rupić ponovo se raspisala na Facebooku. Čini se da joj je ta stranica omiljeno mjesto za rješavanje frustracija.

Mireli Rupić, majci djeteta Gorana Višnjića, nikad dosta prepucavanja i prozivanja. Ponovno se raspisala na Facebooku i svima obznanila da ne prima alimentaciju za kćer Lanu. Mirela je dosad puno puta na toj stranici liječila ljutnju i frustracije zbog Gorana Višnjića, a nije se libila niti svako malo prozvati njegovu suprugu, Ivanu Vrdoljak. Kap koja je prelila ionako plitku čašu ovaj put je novac. Mirela je ljutita i ogorčena jer navodno ne prima ni kune alimentacije za kćer Lanu.

- Lanin lijepi i zgodni tatica nikad nije čuo njezin glas niti vidio njezin neodoljivi osmijeh. No prestao joj je plaćati alimentaciju - navodi 24 sata.

Sud je Goranu odredio plaćanje devet tisuća kuna alimentacije, a Mirela tvrdi da novcu "nema ni traga ni glasa".

Ključne riječi

Komentara 5

OB
-obrisani-
10:23 16.11.2009.

E moj Gorane! Kad si sam znao gurati, sad se i sam vadi iz govana.

CA
calif
11:33 16.11.2009.

onaj tko nije susreo takvu vampirušu nema pojma koji je to teški problem. psihološka pojašnjenja tu ne pomažu jer u pitanju su trajne i čvrste promjene karaktera u odnosu na prešutno priznatu ljudsku normalu. da ga nije dobila na hebačinunu več bi se ona dokopala njegove sperme makar i sasušene na gačama, pa bi se utrljavala s time ili bi (još lakše) zbavila materijal za klona i umetnula si ga cijelog u mindju. strašno je imati posla s demonima, pa mi ga je žao iako me inaće za njega zaboli crno ispod nokta koje mi je ispalo preksinoć.

PO
Posjetitelj
08:58 16.11.2009.

Katastrofa!!!!!!!! Koja bolesna žena - umjesto da se uhvati posla ona se prepucava putem medija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije