Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA MANEKENSKA NADA

Marinka Pelivan je novi Ford Supermodel Hrvatske

ford
11.12.2009.
u 14:42

Između petnaest finalistica hrvatskog izbora Ford Supermodela u četvrtak je odabrana hrvatska predstavnica za finale izbora Ford Supermodel Of The World.

Između petnaest finalistica hrvatskog izbora Ford Supermodela u četvrtak je odabrana hrvatska predstavnica za finale izbora Ford Supermodel Of The World.

U žiriju koji je imao zadatak izabrati najbolju, a odlučili su da je to Marinka Pelivan, bili su između ostalog modna agentica Tihana Harapin Zalepugin, Robert Knapp, predstavnik Ford Supermodela Pariz/New York, Lucija Biondić, glavna urednica portala Moda.hr i dizajner Robert Sever.

Za najfotogeničnijeg modela izabrana je Mia Matić, a žiri je bio sastavljen od fotografa Gorana Čižmešije, Gorana Matijašeca, Mare Milin, Belizara Valića, Berislave Picek, Šime Eškinje i stilista Romana Deckera.

Natjecateljice su nosile svečane kreacije domaćih dizajnera Zorana Mrvoša, Tihomira Krznarića, Matije Vuice, Juraja Zigmana, Ivice Klarića, Ognjenke Antunac, Ivana Ajduka, Luke Grubišića, te modele modnih kuća Hippy Garden, Xenia design, Elfs i Charli design.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije