Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tajna moje ljepote

Korana Gvozdić: Ja sam, na sreću, onaj tip koji ulazi u skupinu 'hvala genetici'

Korana Gvozdić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/4
20.05.2014.
u 09:12

Najbolje opuštanje od umora i posla mi je ćakula s društvom, no ne bunim se ni protiv masaže leđa

Iako je s malih ekrana otišla prije nekoliko godina i televizijsku karijeru zamijenila onom u marketingu, lice Korane Gvodzić je od onih koja se ne zaboravljaju.

Danas je susrećemo na brojnim modnim događanjima gdje je uvijek oličenje elegancije i stila, no ističe da je ključna...

Kosa, kosa i samo kosa! Njoj pridajem najviše pažnje. Nikad je nisam tretirala kemikalijama pa ju je to dosta očuvalo, a priznajem i da sam ziheraš te da ne volim eksperimentirati. I kosu i nokte njegujem u studiju Evelin i prezadovoljna sam, a Kerastaseove proizvode koristim kod kuće. Jedva čekam toplije vrijeme pa da i korištenje sušila za kosu svedem na minimum, kazala je Korana za mjesečnik Moje zdravlje.

Što obavezno sadrži vaša kozmetička torbica?

Piz Buin lipstick stvar je bez koje bih “uvenula”, moja opsesija njime traje već 7-8 godina. “Kupio me” kad sam otkrila da mi odgovara i kad ga na plaži namažem po nosu i oko očiju. Šminkam se minimalno, gotovo ništa ne nanosim preko dana.

Prehrana mi je raznolika, jedem od zdravog do fast fooda, ali još od djetinjstva imam jedno čvrsto usađeno pravilo – ne izlazim iz stana bez doručka!

Za posebne prilike naglasak je većinom na očima, a ponekad je to samo ruž za usne u intenzivnijim bojama.

Koji su “zakoni” na snazi kada je u pitanju njega kože lica i tijela?

Nemam izričitog favorita u obliku kreme kada je u pitanju koža lica i tijela. Mijenjam ih tijekom godine, ovisno o vremenskim uvjetima. Zimi je to masnija krema, ljeti laganija ili serum. Dugo sam u potrazi za odgovarajućom kremom za područje oko očiju i rado bih da mi netko preporuči neku dobru i kaže – to je ta! Za skidanje šminke preferiram Bioderminu micelarnu vodicu, a za tijelo ona mlijeka za tuširanje koja imaju lagani piling u sebi. Tada još nanesem mlijeko za tijelo i koža je jednostavno baršunasta.

Foto: Goran Stanzl/Pixsell i Getty Images

Jeste li pobornik tretmana lica u salonima ljepote?

Nisam si još dala vremena da vidim kakav bi mi tretman trebao, ali, iako djelujem mladoliko, mojoj je koži 31 godina i definitivno na nju treba paziti. Moram naglasiti da mi je njega zubiju bitnija od svih beauty tretmana i veselim se svaki put kad idem kod mog zubara Ivana Miletića u American Dental Centeru.

Vježbate li, što i koliko često?

Ja sam, na sreću, onaj tip koji ulazi u skupinu “hvala genetici”! Definitivno je pripomoglo što sam se bavila plesom u mladosti, a znamo da mišići pamte. Neugodno mi je reći, ali sada vježbam 3-4 mjeseca prije ljeta. Upravo sam krenula na kružne treninge i Bože pomozi da ne odustanem – kroza smijeh je zaključila Korana.

>>Lana Klingor: U 20-ima je bilo lako dobro izgledati, danas se moram pomučiti

>>Barbara Kolar: Jedem više manjih obroka, kakvo trčanje u četiri ujutro?

Komentara 1

Avatar ludi kekec
ludi kekec
09:53 20.05.2014.

tko je ta žena???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije