Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ispod pojasa'

Evo što žene (potajno) prijateljicama pričaju o svom seksualnom životu

Prijateljice
Foto: Thinkstock
1/2
20.02.2017.
u 09:57

Koliko je sebičan ili nesebičan u krevetu jedna je od informacija koju će žena rado otkriti svojoj prijateljici. I o tome se može raspredati dugo vremena. Muškarca će, pak, s druge strane samo zanimati "je li bio dobar".

Ma koliko partneri pričali u vezi, jedna stvar je sigurna, žena će prijateljici reći više. 

Ako vam se čini da o vezi više zna prijateljica nego sâm partner, u pravu ste. Muškarci neće imati strpljenja satima slušati o tome kako je u vezi ovako ili onako i kako biste trebali razmišljati o nekim promjenama na tom putu, kako se isti problemi ponavljaju, kako "je mogao...", "kako je trebao....", "kako je zaboravio...."

Zato to "trpe" prijateljice i one će, nesumnjivo, znati o njezinoj vezi ili braku više nego muškarac koji je drugi glavni akter tog odnosa. Čak i kada je riječ o zbivanjima u spavaćoj sobi. Ili, možda na balkonu? Upravo s tom "promjenom lokacije" svakako će se pohvaliti svojoj prijateljici, ali i otkriti i neke druge detalje koje će muškarca razotkriti "ispod pojasa".

Koliko je sebičan ili nesebičan u krevetu,  jedna je od informacija koju će žena rado otkriti svojoj prijateljici. I tome se može raspredati dugo vremena. Muškarca će, pak, s druge strane samo zanimati "je li bio dobar". 

Žena će prijateljici otkriti i koliko je muškarac pažljiv, je li osoba koju treba uvoditi u igru ili je on taj koji će prvi "napasti". Žena će prijateljici rado usporediti sadašnjeg muškarca i onog iz prošlosti kojeg će "pamtiti cijelog života". 

Koliko je obdaren, koliko je nježan, koliko je "izdržljiv" i koliko često ima želju da je zadovolji, također će se naći na dnevnom redu "izvještaja", ali ono najvažnije jest kakav osjećaj žena ima nakon seksa. To je ono što žena pamti, razočaravajuće ili očaravajuće iskustvo, a u svakom slučaju svojoj će se prijateljici u nekom trenu htjeti pohvaliti ili – požaliti!. 

 >>Znate li koliko traje idealan seks? Odgovor će vas iznenaditi

Komentara 2

AU
austrougarskigeneral
10:55 20.02.2017.

bolje da ne pričaju svašta haha

Avatar fijolica
fijolica
12:38 20.02.2017.

Srećom, nisu svi takvi. Ovo je, kao, malo ćemo pričati o novim cipelama ili haljini, a malo o intimnim stvarima osobe s kojom bismo trebali biti najintimniji. I onda se čudimo što se veze raspadaju prije nego što pravo i započnu, ili što su ljudi nesretni? Pa sami smo si krivi, kad se prema nečemu najintimnijem odnosimo tako površno. To naravno vrijedi i za muškarce - da ne bi bilo zabune!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije