Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mlađe je slađe: Voditeljica HTV-a ne skriva koliko je sretna

D. Trbović u vezi s najprovokativnijim hrvatskim redateljem

trbović
Foto: Boris Ščitar/Pixsell
1/2
09.02.2010.
u 08:44

Samouvjerenu Danielu malo tko može ostaviti bez riječi, no ovaj put u tome je uspio 33-godišnji najkontroverzniji hrvatski redatelj Oliver Frljić, čije su originalne kazališne predstave nerijetko ‘šaka u zube’ današnjem hrvatskom društvu.

Ljubav sigurno više nije njezina najslabija karika. Nakon što je posljednjih godina uvijek bila spremna našaliti se na vlastiti račun kad je ljubavni život u pitanju, 47-godišnja voditeljica Daniela Trbović danas bez imalo ironije u glasu kaže:

– Sretna sam i zaljubljena!

Samouvjerenu Danielu malo tko može ostaviti bez riječi, no ovaj put u tome je uspio 33-godišnji najkontroverzniji hrvatski redatelj Oliver Frljić, čije su originalne kazališne predstave nerijetko ‘šaka u zube’ današnjem hrvatskom društvu.

Ljubav na pragu 50.

Detalje o novoj vezi uvijek elokventna i otvorena voditeljica sada uporno skriva naglašavajući da joj ne pada na pamet u 47. godini komentirati svoj ljubavni život, a ponajmanje gdje je i kada upoznala novog muškarca u svom životu.

– Eto, sad su svi napokon sretni i zadovoljni jer posljednjih godina nije bilo intervjua u kojem me nisu pitali jesam li se zaljubila. Istina je, sretna sam, ljubim i to je to! Ne želim otkriti kako smo se Oliver i ja upoznali, to bi bilo neumjesno – objasnila nam je Daniela koja nije propustila premijeru predstave “Moje srce kuca za nju” čiji je dramaturg upravo njezin novi dečko Oliver Frljić.

Beskompromisni redatelj

Jedan od najhrabrijih hrvatskih umjetnika ovog je ljeta prekinuo kratak brak u kojem je postao tata djevojčice danas predškolske dobi. Frljićeve predstave nerijetko dižu prašinu u “bezgrešnoj” domaćoj javnosti, a svojim poimanjem života rijetko je koga ostavio ravnodušnim. Njegovu intelektu očito nije odoljela ni Daniela. Vrlo štur kad je o njegovoj privatnosti riječ, Oliver je svoju ljubavnu priču zaključio riječima:

– Lijepo nam je!

Komentara 2

DU
Deleted user
19:54 11.02.2010.

Pa gdje ste maknuli sve postojeće komentare, kome smetaju?

DE
Deprimirani
09:06 12.02.2010.

Ma i toće proći Danijela za dvije tri godine!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije