Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dubrovačke ljetne igre

Lana Kos i Željko Lučić završavaju jubilarne Igre

Lana Kos
Anto Magzan/PIXSELL
24.08.2014.
u 13:41

Gala opernim koncertom u ponedjeljak završavaju Dubrovačke ljetne igre

        Međunarodno afirmirani operni pjevači, sopranistica Lana Kos i bariton Željko Lučić nastupit će na završnom koncertu jubilarnih Dubrovačkih ljetnih igara. Koncert Zagrebačke filharmonije i dirigenta Ive Lipanovića počinje 25. kolovoza u 22 sata ispred crkve sv. Vlaha. Nakon koncerta bit će dodijeljene i nagrade Orlando, a onda slijedi spuštanje festivalske zastave. Dubrovačke ljetne igre tradicionalno se otvaraju 10. srpnja, a zatvaraju 25. kolovoza. Na njima nastupa oko dvije tisuće domaćih i stranih umjetnika. Nagrada Orladno dodjeluje se za dramski i za glazbeni program i očekuje se s velikim isčekivanjem. Kako je ove godine na Igrama praizveden i balet "Opasne veze", možda bi ubuduće trebalo razmisliti i o baletno-plesnom Orlandu. (dde)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije