Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
inmusic festival

Ulaznice za INmusic od petka do 18. travnja samo 290 kuna

mando diao
DPA/PIXSELL
08.02.2012.
u 10:14

Od 19. travnja pa sve do održavanja festivala cijena festivalske ulaznice bit će 340 kuna.

Ulaznice za ovogodišnje izdanje glazbenog festivala INmusic u prodaji će se naći u petak 10. veljače, a cijena festivalske ulaznice bit će 290 kuna. Ta ponuda traje do 18. travnja, a od 19. travnja pa sve do održavanja festivala cijena festivalske ulaznice bit će 340 kuna.

Kamperske ulaznice, koje vrijede samo uz festivalsku, u prodaji će se naći nešto kasnije, i to po, kako ističu organizatori, izuzetno povoljnoj cijeni od 150 kuna. Dnevne će ulaznice biti u prodaji isključivo na blagajni festivala, po cijeni od 300 kn. Ulaznice će biti dostupne u svim Tisak Media centrima u Hrvatskoj.

Sedmi po redu INmusic održat će se 29. i 30. lipnja na jarunskom Otoku hrvatske mladeži. Imena potvrđenih izvođača bit će objavljena za nekoliko dana, a najava čitavog line-upa ovogodišnjeg festivala, kao i dosad, dogodit će se idućih mjeseci. Zasad je dolazak potvrdio jedan od najboljih švedskih rock-bendova Mando Diao.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije