Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jozo Pavković

U prodaji potražite dvije knjige, zbirke kolumni Joze Pavkovića

Jozo Pavković
21.11.2023.
u 12:56

Knjige koje ruše stereotipe, otkrivaju i daju prikaz mogućih rješenja zamršene društveno-političke zbilje u BiH, Hrvatskoj i šire.

Knjige prevedene na engleski jezik, kroz kontekst vremena i kronologiju problema, daytonsku državu, iz perspektive glavnog urednika Večernjeg lista BiH Joze Pavkovića, prikazuju diplomatima, političarima, ali i svim drugim čitateljima diljem svijeta.

U prodaji u knjižarama Školske knjige potražite knjige Između Istoka i Zapada (Between East and West) i Rat u miru (War in Peace) po cijeni od 19,90 €.

Knjige koje ruše stereotipe i daju prikaz mogućih rješenja zamršene društveno-političke zbilje u BiH, Hrvatskoj i šire

Iz ovih dviju knjigu doznajte sve o balkanskim problemima u srcu Europe.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije