Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koncert

The Bambi Molesters na T-mobile INmusic festivalu

bambi molesters
Ustupili iz T-mobile Inmusic festivala
17.04.2010.
u 09:11

Poznati instrumentalni surf–rock bend 'The Bambi Molesters' nastupit će na ovogodišnjem T-Mobile INmusic festivalu. Taj je bend jedan od rijetkih koji je probio granice regije.

Poznati instrumentalni surf–rock bend 'The Bambi Molesters' nastupit će na ovogodišnjem T-Mobile INmusic festivalu. Jedan su od najdojmljivijih bendova na domaćoj glazbenoj sceni i jedan od rijetkih koji je probio granice regije, a njihov surf cijeni se diljem Europe i Amerike. Surađivali su s brojnim respektabilnim imenima svjetske glazbene scene poput Phila Browna, Petera Bucka iz R.E.M.-a te Chrisa Eckmana iz The Walkaboutsa s kojim su osnovali uspješan bend The Strange.

Pratili su R.E.M. na europskoj turneji, svirali po Europi i Novom Zelandu, a snimili su i glazbu za filmove „Prezimiti u Riju“ i „The Treat“. Posljednji studijski album "As the Dark Wave Swells" objavljen je krajem veljače ove godine, a u travnju ga je za europsko tržište izbacila i kultna njemacka etiketa Glitterhouse. The Bambi Molesters svoj prepoznatljivi zvuk donose na Sony Ericsson World stage.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije