Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KINO

Redatelj glazbenih spotova oživio Freddyja Kruegera

strava
arhiva
15.05.2010.
u 09:08

Freddy Krueger vraća se u “Stravi u Ulici brijestova”, preradi jednog od najpoznatijih i najkultnijih horror klasika svih vremena, snimljenog 1984. godine.

Freddy Krueger vraća se u “Stravi u Ulici brijestova”, preradi jednog od najpoznatijih i najkultnijih horror klasika svih vremena, snimljenog 1984. godine.

U ulozi Freddyja (koji je nedavno u anketi SFX Magazina proglašen najvećim filmskim negativcem dosad) pojavljuje se Jackie Earle Haley, a film je režirao Samuel Bayer koji se do sada proslavio režiranjem glazbenih spotova (uz ostalo za grupe kao što su Nirvana, Green Day i Metallica).

Komentara 2

OB
-obrisani-
16:47 06.06.2010.

PA kad je u pitanju Freddy onda sam jako kritičan i ne svidja mi se sama izvedba njega pa ni lik! Uz to moglo se potruditi pa priču čak unaprijediti ali ovako smo dobili samo vizualno dotjeranu verziju istog filma sa manjkom starog Freddya! Nedovoljno.

AG
Agramer198
14:38 08.07.2010.

na ovu scenu gore je u kinu bila vrištanja, al onak žešćeg XDXDXD

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije