Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova predstava

Preko Trnja do Zvijezde - premijera Teatra Exit u atriju MUO

Preko Trnja do Zvijezde
arhiva VL
15.07.2010.
u 10:49

Bio je to ludi vikend njih dvoje - mnogo zabave, mnogo alkohola, odličan seks. Jutro je donijelo otrežnjenje i postavilo mnoga pitanja o budućnosti. Glume Nataša Janjić i Ivan Glowatzky.

Podne je u Zagrebu. Ispred crkve sv. Marka Helena oslonjena rukom o zid crkve povraća do besvijesti. Ona nije sentimentalna ženica, ona je odvjetnica, specijalizirana za razvode. Igra žestoko, živi žestoko. Nešto dalje je i Robi. Vrata banke zatvaraju mu se pred nosom. On luđački udara po njima. U ruci mu plastična vrećica sa sto somova u kešu. On je sitni kriminalac, specijaliziran za nevolje. Ništa više.

No retrospektivno doznajemo da su se njih dvoje upoznali noć prije. Nakon svitanja jutro je donijelo gomilu pitanja.

S gitarama u rukama na njih odgovaraju Nataša Janjić i Ivan Glowatzky u novoj premijeri Teatra Exit. Priča je to o jednom izgubljenom vikendu na potezu od zagrebačkog Trnja do Zvijezde, o vikendu punom ljubavi, seksa, boli i strahova. Predstavu  "Preko Trnja do Zvijezde" (komad s pjevanjem) režirao je Tomislav Pavković, a nakon današnje pretpremijere premijera će se održati u petak u 21 sat u sklopu Ljetnih noći Teatra EXIT u Muzeju za umjetnost i obrt. Sljedeće izvedbe su 17., 23., 24. i 28. srpnja, a sve predstave počinju u u 21 sat.

 

 

 

 

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije