Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
udruga Blank

Otvoren natječaj za filmske debitante!

Inkubator prvih
arhiva
06.01.2012.
u 13:45

Udruga Blank i stručni tim scenarista/redatelja/snimatelja stoji na raspolaganju mladom autoru/ici za kontinuirani razvoj i realizaciju projekta.

Blankov inkubator prvih  organizira filmski natječaj kojim se promiče filmska kultura i filmsko stvaralaštvo debitanata.

Osmišljen je za autore/ice u Zagrebu i Hrvatskoj, koji žele napraviti prvi profesionalni kratkometražni igrani ili dokumentarni film. Udruga Blank i stručni tim scenarista/redatelja/snimatelja stoji na raspolaganju mladom autoru/ici za kontinuirani  razvoj i realizaciju projekta.

 Svi odabrani projekti biti će realizirani s Blankovom profesionalnom filmskom opremom, a Blank se obvezuje pokriti troškove produkcije.

Natječaj je otvoren do 1. ožujka 2012.

Minimalna dob autora je 18 godina.

Broj sinopsisa koji se mogu poslati ograničen je na tri.

 Pošiljatelj odobranog projekta sam režira projekt ili, neposredno prije početka produkcije, odabire redatelja/-icu projekta.

Rezultat natječaja će biti javno objavljen na Blankovom webu do najkasnije 15. ožujka 2012., a svi sudionici koji prođu selekciju biti će obaviješteni e-mailom.

 Blankov inkubator prvih radi se u suradnji s glumačkim Studijom Kubus.

 

 Kandidati su dužni uz e-mail adresu priložiti kontakt (adresa i broj mobitela), curriculum vitae (najviše do 1800 znakova), sinopsis (najviše 1800 znakova po sinopsisu).

 

VIše informacija na 

www.blankzg.hr/inkubatorprvih ili 091/8938 172.

 

 E-mail adresa za slanje prijava:

blankzg.hr@gmail.com 

(za  inkubator prvih)

 Organizator:

Blank_filmski inkubator

Matije Divkovića 7

10 090 Zagreb

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije