Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekskluzivno

Novi vrući ljetni romani Nore Roberts

Crna vještica
VL
29.06.2015.
u 09:24

U prodaji potražite prvu knjigu iz popularne trilogije „Rod O'Dwyer“

Nora Roberts majstorica je akcije i erotike koja ljubav smatra magičnom silom nepoznatih uzroka. Njezine protagoniste zato često vode simboli koji podsjećaju na zagonetne sile koje upravljaju njihovim životima. „Rod O'Dwyer“ jedna je od najpopularnijih Norinih trilogija naglašene mistike, a ulogu simbola u njoj imaju životinje koje podsjećaju na povezanost čovjeka s prirodom.

Glavna protagonistica u romanu "Crna vještica", izgubila je život u borbi protiv sila zla, ali uspjela je spasiti svoje troje djece koja preuzimaju njezinu misiju i njezine životinje zaštitnike – konja, jastreba i psa. Stoljećima kasnije Iona Sheehan stiže u Irsku slijedeći trag priča svoje bake o zemlji gdje je čeka sudbina, krv i magija predaka. Iona je rođakinja Branne i Connora O'Dwyera, koji se bave konjima i sokolarenjem stoga joj pomažu da se zaposli u konjušnici neodoljivog trgovca konjima Boylea McGratha. Iona osjeća da ovdje može naći svoj dom i živjeti onako kako želi, čak i po cijenu da se smrtno zaljubi u Boylea. Kada drevno zlo pronađe put do Ioninog obiteljskog stabla, rod O’Dwyer mora se udružiti i boriti za nadu i ljubav.

Roman "Crna vještica" potražite u prodaji na svim kioscima, Algoritam Profil Mozaik knjižarama i na www.mondo.hr za samo 39,90 kn.

Druga dva romana iz trilogije izlazit će sljedećim redosljedom: 7.7. "Šapat sjene", te 21.7. "Magija krvi".

Informirajte se o svim našim izdanjima putem Facebook stranice.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije