Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekskluzivno

Neizvjestan političko-špijunski triler koji se čita u jednom dahu

Dekompresija
Foto: VL
09.07.2015.
u 14:13

Redatelj i suvlasnik marketinškog studija u New Yorku odlazi na ronilačku ekspediciju na Korčulu, ali završi usred međunarodnog zapleta u kojem sudjeluju NATO i HRM

Trilogija Odbrojavanje je napet i do kraja neizvjestan političko-špijunski triler, pisan tečnim stilom zbog čega se ova trilogija čita u jednom dahu. Hrvatski iseljenik Martin Balarin, redatelj i suvlasnik marketinškog studija u New Yorku, sasvim slučajno biti će uvučen u sukob obavještajnih agencija. Razlog je izvrsno plaćen posao na ronilačkoj ekspediciji na njegovom rodnom otoku Korčuli i prelijepa mlada žena Bianca Stone koju je upoznao u Atlantic Cityju. Tijekom ronilačke ekspedicije na Korčuli, NATO, HRM i Američka ratna mornarica imaju pokaznu vježbu. Radnja postaje napeta kada se Anselmo - super bogati biznismen iz New Yorka priključuje ronilačkoj ekspediciji sa svojom luksuznom jahtom.

U prvome dijelu Trilogije nazvanom "Dekompresija", upoznat ćemo Martinov život i prošlost kroz razgovor s njegovim bratom (časnikom Hrvatske ratne mornarice) i kroz srednjoškolski dnevnik. Neočekivani događaji na Korčuli dovode Martina u životnu opasnost. Nakon njegovog povrata u New York neposredno nakon 9/11 2001, Martin postaje glavni tajni svjedok Američke mornaričke obavještajne agencije. Na kraju prvoga dijela, Martina čeka brzojav iz Indije.

U prodaji na svim kisocima i na www.mondo.hr za 39,90 kn.

Ostali naslovi iz trilogije izlazit će sljedećim redosljedom: Hram inteligencije 15.7. i Poruka 29.7.

Informirajte se o svim našim izdanjima putem Facebook stranice.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije