Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U prodaji

Najnoviji romani Nore Roberts za savršeni ljetni odmor

Nora Roberts
20.06.2016.
u 16:23

Romani ultimativne kraljice ljubavnih romana Nore Roberts, objavljeni prvi put u Americi prije samo nekoliko dana, od sada i na kioscima diljem Hrvatske!

Romani “Zvijezde sudbine” i “Zaljev uzdaha”, idealno štivo za opuštanje na plaži, odvest će vas u svijet ljubavnih zapleta na mističnim grčkim otocima!

Sasha Riggs, junakinja romana "Zvijezde sudbine", povučena je slikarica, proganjana snovima i noćnim morama koje pretvara u iznimna umjetnika djela. Snovi je odvode na grčki otok Krf gdje upoznaje dvije žene i tri muškarca koji tragaju za legendarnom Vatrenom zvijezdom, dijelom drevnog proročanstva. Svi oni imaju misiju, svi imaju tajne. Sasha je ona koji ih drži na okupu, a u jednom od njih, Branu Killianu, vidi muškarca neizmjerne moći i empatije, muškarca koji je izaziva, ali i duboko vjeruje u nju... Kad se mračne sile nadviju nad njima, šestorka mora kombinirati svoje moći — uključujući povjerenje, zajedništvo i ljubav — kako bi ispunili svoju zajedničku misiju.

„Zvijezde sudbine“ prvi je roman iz kolekcije „Čuvari“ Nore Roberts, neosporne kraljice ljubavnih romana, omiljene i jedne od najprodavanijih autorica svijeta.

Roman "Zvijezde sudbine" potražite u prodaji na svim kioscima od 21.6. Cijena knjige je 59 kn.

Drugi nastavak „Zaljev uzdaha“ izlazi 28. lipnja, svega dva tjedna nakon premijere na engleskom jeziku.

Danas je iza Nore Roberts više od dvjesto romana, ukupno tiskanih u više od 500 milijuna primjeraka. Časopis Time 2007. uvrstio ju je na svoj popis 100 najutjecajnijih ljudi svijeta obrazloživši: „Kao vodeća svjetska autorica ljubavnih romana, Nora Roberts je istraživala, dekonstruirala, objašnjavala i izvlačila strasti ljudskog srca od 1981.“

Informirajte se o svim našim izdanjima putem Facebook stranice.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije