Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
16. STUDENOG

Mjuzikl ''Sušak Sušak'' - premijerno prikazivanje, gotovo rasprodano!

Mjuzikl Sušak, Sušak
Foto: PR FOTO
1/5
11.10.2016.
u 14:14

Požurite po ulaznice za reprizu 17.10.!

Da interes za mjuziklom "Sušak, Sušak" ne jenjava niti godinu dana nakon praizvedbe, dokazuje i gotovo rasprodana premijera obnovljenog mjuzikla koja će se održati 16.10. u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku u Rijeci.

Popularni mjuzikl koji prikazuje raspjevanu povijest Sušaka i njegovih stanovnika u razdoblju od 30-tih do 70-tih godina prošlog stoljeća, ove je godine pripremljen u samostalnoj produkciji Studija Maraton, autora Mensur Puhovac i Olja Dešić, a ima noviteta i oko samog glumačkog ansambla. 

Prošlogodišnjim glumcima i pjevačima (Mario Lipovšek Battifiaca, Damir Kedžo, Katja Budimčić, Olivera Baljak, Denis Brižić, Saša Matovina, Lucio Slama, Nenad Vukelić, Anton Plešić, Frano Živković, Mensur Puhovac) pridružili su se mladi Antonio Krištofić, plesna grupa Flame, Maratonci i mnogi drugi.

Režiju mjuzika potpisuje Edvin Liverić, koreografiju Martina Hrlić Rogic, za scenografiju je zaslužan Damir Šegota, za kostimografiju Manuela Paladin Šabanović dok je oblikovanje svjetla u rukama Dalibora Fugošića.

Premijera 16.10. gotovo je rasprodana, ali zato požurite po svoje ulaznice za reprizu 17.10.!

Mjuzikl "Sušak, Sušak" (obnova) repriza

Hrvatski kulturni dom na Sušaku, Rijeka
Premijera: 16.10.2016.
Repriza: 17.10.2016.
Cijena ulaznice: 75kn i 85kn

Ulaznice se nalaze u prodaji: 

www.entrio.hr/event/susak-susak-obnova-premijera-3435 

www.entrio.hr/event/susak-susak-obnova-repriza--3436

Razgovor s Oljom Dešić. autorom glazbe i producentom mjuzikla, pročitajte u blogu agencije Hamar Media - ''Iza reflektora''

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije