Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
klub Sirup

Cirkus zvan proljeće s kompletnim kolektivom stiže u Zagreb

cirkus zvan proljeće
ustupio Plan B
18.03.2010.
u 12:07

U zagrebački klub Sirup stiže Cirkus zvan proljeće s kompletnim kolektivom te je specijalno za Plan B party pripremio veselu fuziju live performancea.

Ekipa magazina Plan B odlučila je pokrenuti serijal Plan B partyja u klubu Sirup. Tako večeras (18. ožujka) u klub Sirup stiže Cirkus zvan proljeće s kompletnim kolektivom te je specijalno za Plan B party pripremio veselu fuziju live performancea Kućnog teatra Škripzikl (pantomime, žongliranja, glume, skečeva), cjelovečernjeg naratora Čudesnog Brke, sjajnog cirkuskog/cabaret banda Vergl Grind, dva nekonvencionalna DJ-a Borovicha i Krunu, šetajućeg saksofonista Grgu D Hot-a i još pokojeg glazbenika koji će sa svojim djembeom, tarabukom i dobošem kružiti po klubu i dodatno dizati atmosferu.

Sam ulazak u klub Sirup označit će početak showa: na ulazu će posjetitelje dočekati mali grbavac s Kavkaza i uz pomoć divljih žena Amazonije, harmonike i bubnjića otpratiti kroz krivudavi hodnik do plesnog podija. Nemojte se iznenaditi ako vas DJ Borovich i DJ Kruno dočekaju s Abbom u bugarskoj interpretaciji ili Michaelom Jacksonom na indijski način, možda čak i s Biserom Veletanlić ili soundtrackom za ruski crtić. Zatim će Čudesni Brko iz publike jeftinom poezijom najaviti Škripzikl skeč, a potom će zasvirati Vergl Grind cirkus cabaret groovy band.

Ulaznice se po cijeni od 25 kn mogu kupiti na blagajni kluba Sirup od 22 sata.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije