Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brod knjižara

Brod knjižara nudi dramski dijalog Shakespearea i Držića

enes kišević na brodu knjižari
boris ščitar/pixell
01.08.2011.
u 14:42

Tradicionalni Mastercardov brod knjižara plovi Jadranom pa će u utorak 2. kolovoza biti u Starigradu Paklenici. Uz nastupe pozantih pisaca publika će moći vidjeti i Bauerovu predstavu "Nebeski teatar".

Mastercardova brod knjižara i ove godine oplovljava mala i velika jadranska mjesta. Tako će u utorak 2. kolovoza biti u Starigradu Paklenici. Znatiželjnici će moći vidjeti i predstavu “Nebeski teatar” Ludwiga Bauera u režiji Jasmina Novljakovića. U predstavi Držića glumi Enes Kišević, Shakespearea Buga Župarić, a tu je i Sara Kišević. Na brodu će se ove godine naći i pisci poput Gordana Nuhanovića, Silvije Šesto, Bekira Sejranovića...

Ključne riječi

Komentara 1

JA
Jasminka
02:50 03.08.2011.

Izvrstan projekt ali katastrofalna izvedba. Ili sam ja mozda samo naivna. Na moju zalost, nisam uspjela kupiti niti jednu knjigu, ipak cu morati ovih dana obici knjizare u Zadru. Posteri o dolasku broda pojavili su se u nasem selu tek dan prije pristajanja broda. S naznakom knjizara se otvara u 10. Brod nije pristao niti do podne, a kada sam u 16 htjela razgledati knjige docekala me vesela atmosfera s mnostvom kupaca i krigli piva, ali bez ijedne knjige. Kasnije je selom trestala (brazilska!) muzika koja je prestala oko 21 (vjerojatno zbog predstave).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije