Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži dom

Viki je spašena iz skloništa, voli nježnosti i plišane igračke

Viki iz Vinkovaca
Foto: Matija Tišlar
1/5
23.07.2016.
u 00:53

I Viki je čekala taj zadnji dan, 60. dan života u skloništu, kad joj se osmjehnula sreća.

Po nju je došla teta čuvalica i odvela je svojoj kući, spasila joj je život. U privremenom domu Viki se druži sa psećim prijateljem Čarlijem, uživa u igri i nježnostima. I nije joj loše, ali ipak traži svoje ljude, one koji je nikad više neće ostaviti.

- Viki je naučila hodati na lajni i vrlo je prilagodljiva. Uživa u dugim šetnjama, no ako nemate vremena dovoljno je izvesti je da obavi nuždu. Kad ostane sama u stanu ne radi nered, a  obožava plišane igračke. Izvrsno se slaže s djecom - kaže njezina teta čuvalica. Viki je manjeg rasta, u tipu jazavčara, ima oko tri godine. Cijepljena je i čipirana, a teta čuvalica za nju organizira i sterilizaciju.

Svoje udomitelje čeka u Zagrebu, a dodatne informacije možete dobiti na 099/56-48-556 (Hana) i 091/73-81-253 (Anđelka).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije