Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema sreće

Šarko je udomljen prije pet mjeseci, sad ponovno traži dom

Šarko
Foto: Privatni album
30.06.2016.
u 22:18

Sudbina se još jednom poigrala sa Šarkovim životom, iako je izgledalo da je sve loše već daleko iza njega i zaboravljeno.

Prošlo je tek nešto više od pet mjeseci kako je Šarko otišao u svoj novi dom. Pronađen u Okunšćaku, privremeno je smješten kod volonterke koja mu je spasila život. Pronašla mu je i dom, no njegov udomitelj teško je bolestan i ne može se više brinuti o Šarku. Nitko iz obitelji ne želi preuzeti tu obvezu i Šarko hitno mora iz svog dvorišta. Nema puno vremena, tek nekoliko dana, pitanje je što će biti nakon toga. A volonterka koja ga je prvi put spasila nema nikakvo rješenje i ne zna kako ga opet spasiti.

Šarko je cijepljen je i čipiran, a ima tek godinu i pol. Hitno mu treba makar privremeni smještaj, ostale informacije možete dobiti na telefon 098/385-881.

Komentara 1

EB
EBERT
12:16 02.07.2016.

Divna familija. Kad imas takove neteba ti neprijatelj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije