Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži dom

Lux je uvijek spremna za nježnosti s čuvalicom i igru s mačkama

Lux
Foto: Privatni album
1/4
17.10.2016.
u 17:45

Lux živi u Zagrebu, možete je doći upoznati, poigrati se s njom, a sve informacije dobit ćete ako nazovete 098/205-049

Kroz dom i ruke mačje tete čuvalice prošlo je do sada puno mačaka, ali Lux je od svih njih posebna, priznaje to i sama.

- Ona je najdraže mačulence ikad - kaže teta čuvalica. U svakom trenu spremna je za maženje, veselo doskakuće i gura se pod ruku, prede i tapka šapicama. Jako je aktivna i zaigrana i dobro se slaže sa svim macama u čoporu, od najmlađih do najstarijih. Vole je čak i mice durilice, ističe tete čuvalica. A super se slaže i s njezinom kujicom.

Lux je jedna od rijetkih maca koja nije spašena s gradskih ulica. Živjela je na selu, ali bila je jako zanemarena. U dom tete čuvalice stigla je i bolesna i gladna, izgledala je baš onako kako govori opis - prava kost i koža. Odavno je zaboravila dane kad su je hranili ostacima, kad je preživljavala sklupčana na daskama u dvorištu. Njezin život pun je veselja, jedino joj nedostaje dom za stalno, jer kod tete čuvalice je samo dok ga ne pronađe.

Lux je zdrava, očišćena i redovno tretirana protiv svih parazita, cijepljena protiv zaraznih bolesti i sterilizirana. Prema procjeni veterinara ima oko godinu dana. Udomljava se kao kućna mačka, možete je doći upoznati i poigrati se s njom. Živi u Zagrebu, a za ostale informacije nazovite 098/205-049.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije