Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
privremeno smješten

Frenky već dugo čeka da mu se otvore vrata novog doma

Frenky
Foto: Privatni album
1/4
05.07.2015.
u 00:30

Frenky je pas u najboljim godinama, ima ih tek pet. Još uvijek dovoljno mlad i pun energije, ali i ozbiljan kad to treba biti.

Do sada je naučio baš sve što što trebaju znati dobri psi. I ne samo da je sve naučio, već se i slaže sa svima. Kućni red je nešto o čemu mu više ne treba pričati, dobro zna da se on mora poštivati. Da se Frenkyja pita, vjerojatno bi rekao kako uopće nije loše tu gdje sada živi, ima fine hrane, ljubavi, igranja, ali...Bez obzira na sve lijepo, Frenky već predugo čeka da mu se otvore vrata njegova novog doma.

Ako imate takva vrata, zovite na 099/21-21-749, Frenky stiže cijepljen i čipiran.

Ključne riječi

Komentara 4

OS
osica
13:07 05.07.2015.

LANNA 555 , uzmi ga i slikaj se s njim kao one tvoje, to je IN

LA
LANA555
00:58 05.07.2015.

Rado bi ga uzela .al hrana je skupa.Pitat cu bogatasa Mamica on ima puno mjesta za tog slatkog peyeka.al i novaca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije